lauantai 2. huhtikuuta 2016

325# Lauran kouluvalmennusMeillä oli tänään kotona Laura Porthan pitämässä valmennuksia, ja menin itse Tiitulla ja Rebekalla. Viime kerralla mentiin Rebekan kanssa, ja tuli niin paljon hyviä neuvoja juuri Rebekaa koskien, niin ajattelin sitten että otetaan Tiitu myös kokeiluun, jos saataisiin meillekin hyviä neuvoja, sillä Tiitu ei ole tauon jälkeen ollut mikään järin hyvä ratsastaa. Ja pakko myöntää, ei kaduta yhtään, hevonen oli niiiiin hyvä, ja ihan uusi motivaatio treeneihin!


Tehtiin ihan perusasioita, ja en voi edes luetella mitä kaikkea meille neuvottiin. Siis nyt, vielä 12h myöhemmin, olen ihan fiiliksissä treenistä, joka oli muuten ihan sikaraskas! Tosiaan, pyörittiin ympyrällä ja minun piti ratsastaa Tiitua vain sisäohjalle, ja samalla hieman väistättää takaosaa ulos. Tehtiin myös nelikaarista että sain tosiaan käänneltyä Tiitua ilman että juostais saakelin kovaa altapois. Sain tosi paljon vinkkiä siitä, mitä ruvetaan tekemään, ja istuntaan paljon korjausta.
Jäi tosi hyvä fiilis, ja Tiitukin toimi yllättävän rentona, ja voi että, en voi ees kirjottaa asiasta kunnolla! Hienoin pikkuheppa <3
Sitten otettiin Rebeka. Rebekan kanssa ollaan tosiaan kerran aikaisemminkin oltu, ja toivoin vain että ollaan edistytty tässä noin kuukaudessa oikeaan suuntaan. Palautetta tulikin, ja positiivista oli hyvin, että olin saanut rauhoitettua Rebekaa tosi paljon, ja sain ratsastettua sitä pohkeella enemmän. Rebekan kanssa tehtiin laukka-ravi siirtymisiä, jotka Rebekan kanssa on vaikeita, kun se sen laukka ei ole vieläkään mikään hyvä.
Alkuun ei tullut yhtikäs mitään, mutta loppuun saatiin pari tosi hyvää siirtymistä, ja Rebeka oli kuulolla aika lailla koko tunnin mukavasti!
Onse vaan niiiin magee <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti