tiistai 12. huhtikuuta 2016

327# Kajaanin kisat

Lähdettiin Sampan kanssa sunnuntaina kisoihin Kajaaniin. Luokkina oli 1-tason luokka 80cm ja 2-tason luokka 90cm, jota lähdettiin vaan testaamaan, että mitenhän menee, sillä ei olla treenattu hirmu paljoa, mutta on se Sampan tasoiselle silti pieni, mutta kuitenkin iän kanssa ajatellen jo ihan suht iso. Mummeli kyllä pisti parastaan, ja fiilikset oli molemmilla päivän läpi rennot ja ihan tyytyväiset!

80cm oli suoraan sanottuna hidas. Samppa oli hieman laiska ja sen lisäksi ei kuunnellut pohkeita yhtään, ja en vain tajunnut ratsastaa eteen. Rata oli aika simppeli, ja en käynyt edes kävelemässä sitä ollenkaan, joten linjojen väleihin en ajatellut mitään askelmääriä, mutta lyön vaikka vetoa siitä, että meillä oli ainakin yksi askel joka välissä liikaa, ja sarjan välissä ainakin.. Tsiisus, olisimpa vain ajatellut sitä siellä radalla. Rata oli muuten ihan ok, mutta todella epäsiisti juuri sen hitauden takia, ja töksähteli kokoajan. Mutta onni on hieno poni, joka hoitaa homman vaikka kuski ei osaa..Sampan ansiosta siis puhas rata ja koska arvostelu oli A.1.0 niin myös ruusuke!

90cm verkassa Samppa oli ihan superhyvä, vaikka minä itse olinkin ihan kouluratsastaja fiiliksissä... Siis minä, esteratsastaja, esteverkassa, ja väännän siellä keskiraveja ja avoja ja sulkuja.. :D Hupsis...
Kuitenkin, saatiin myös hyviä hyppyjä ja sitten lähdin ihan hyvällä fiiliksellä odottelemaan radalle pääsyä, ja edellisestä luokasta fiksumpana, myös valmiina ratsastamaan hevosta eteenpäin.
Rata lähti käyntiin ihan päin persettä. Heti ykköseltä puomi alas. Ja kukakohan möhli... Hidastin Samppaa ihan tosi paljon, ja se tuli niin pohjaan, että ei siitä vain hypätty. Sen jälkeen topakoiduin ja loppurata puhtaasti ja ihan suht sujuvasti. On se vaan hieno poni <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti