perjantai 15. huhtikuuta 2016

328# Nuorukaisten kanssa touhuiluaTänään olin todella reippaissa fiiliksissä ratsastuksen suhteen, ja ihan vaivauduin kolme estettä kentälle kantamaan. Vaavin kanssa oli suunnitelmissa hypätä, jota ei oltu aiemmin kokeiltu, jollei kavalettia lasketa. Kuvaajakin saatiin, jeij kiitos Emilialle!
Vaavin kanssa ollaan treenattu käynti- ja raviväistöjä, ja ne meneekin jo suht hyvin, opeteltu taivutuksia ja hieman vastalaukkoja. Vaavi on kyllä kehittynyt tosi paljon, siihen verrattuna että me mennään vain silloin kuin minulla riittää aikaa.
Alkuun tosiaan otettiin verkassa ihan vain askellajit läpi ja ympyröitä niissä, että kääntyilisi ja toimisi mukavasti, kun meillä oli esteet ns. s-kaarella, että oli okseri ja ristikkourilla, toinen toiseen suuntaan ja keskellä suunnanvaihtoristikko.

Alkulämpimien jälkeen käveltiin, ja sitten aloitettiin tulemaan ristikoita ensin ravissa, ja sitten laukassa. Vaavi yllätti, ja vaikka vaikutti alkuun tosi aralle, niin esteelle lähestyessä, ei katsonut yhtään, ja alkoi jopa hieman itse imemään esteelle.Otettiin jokaiselle ristikkona pari hyppyä, ja sitten korotettiin okseri noin 50-60cm korkeaksi. Vaavi ekalla kerralla järkyttyi sitä, ja lataisi hirmuloikan, kuin olisi jonkun isommankin esteen tunkenut alle!
Seuraavalla kerralla tulikin tosi hienosti, vaikka jäihän sitä ilmaa silti väliin.. ;) Lopuksi tultiin vielä kaikki kolme peräkkäin, ja Vaavi tosi hienosti imi itse esteelle, ja en voi valittaa, on se vaan niiiiiin upee! <3

Sitten vielä myöhemmin otettiin pikkutytöistä pari kuvaa kun sain niille uudet suitset koottua :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti