sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

326# Hienoin mummeliponi


 Postailuun tulee ainakin kuukaudeksi tänäkin keväänä tauko, sillä Rebekalla on tänäkin keväänä jalassa haava. Ja paketti. Hitto vieköön. Heppa ollut niiiin hyvä nyt hypätä ja mennä koulua, että ärsyttää. Heti kauden avajaisten jälkeen tänäkin vuonna! Ei nää keväät tosiaankaan oo meidän aikaa...

Mutta kumminkin, oon nyt lähiaikoina innostunut niin kovasti kunnon treenailusta, ja varsinkin uuden satulan kanssa, niin ei olla muistettu ilman satulaa menemään, niin eilen sitten en jaksanut satulaa tunkea, niin touhuiltiin ilman! Otettiin aika rento ja taivutteleva treeni seuraavan päivän kisoja varten, joista postausta joko huomenna tai tiistaina, jotta oltaisiin mahdollisimman vetreitä ja virkeitä.
Tässä näkee miten jumissa Sampalla on niska, se ei vain asetu kunnolla vasempaan...

Alkuun tein avoja ja ympyröitä, että saisin mummelia vertymään ja asetuksia kuntoon, koska noh, sen näkee ihan kuvistakin miten jumissa se niska on. Samppa oli ihan hyvä ratsastaa, paikoin hieman vahva, mitä se ei ikinä ennen ole ollut, mutta se liikkui silti mukavasti omalla moottorilla eteenpäin, joten en valita, kun se ei ihan mahdoton ollut. Ravissa se vetristyi kivasti, ja tehtiinkin pari sulkupätkääkin ihan hienosti, ja sulut ei meille ole helppoja juuri noiden jumien takia, että oli siihen nähden hyviä! Laukassa tein vain muutaman ympyrän, sillä Samppa oli tosi hyvä, niin en viittinyt turhaan vängätä.


Sitten minun sisäinen kouluratsastajani, joka tahtoo saada kaikki lihakset ihan jumiin, päätti, että nyt mennään keskiraveja. Sampalla on ehkä maailman hirvein ravi istua, siitä ei kukaan tykkää oikeasti, ja sen lisäksi sen säkä on varmaan viisi metriä korkea, ja Samppa olisi varmaan pikkuponi jos sen sään ottaisi pois... XD Ja koska ravi on hirveä, sitä keskiravia ei voi edes kuvailla. Ja ilman satulaa. Siis, mun kouluratsastaja on ehkä vielä sekopäisempi kuin minä yleisesti! Saatiin kyllä yllätyksesi tosi kivoja keskiraveja, vaikka en vaatinutkaan ihan Sampan parhainta sillä ei siitä olisi tullut mitään.
Näitä kivoja ravi kuvia oli niin paljo että laitoin kaikki XD Hieno poni <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti