lauantai 23. huhtikuuta 2016

329# Tiitun kanssa treeniä

Treenattiin Tiitun kanssa eilen ihan tosissaan koulua gramaaneiden kanssa. Ennen kuin kukaan alkaa haukkumaan gramaaneiden käyttöä, niin sanon suoraan että eihän ne paras vaihtoehto ole, mutta Tiitun kanssa toimiva vaihtoehto, joten käytetään niitä silloin tällöin. Ollaan Tiitun kanssa kahdesti aiemmin käytetty gramaaneja, ja se on ihan ok niillä, ja niissä se hyvä puoli että saadaan pää rauhoittumaan. Laukka työskentelykin oli kerrankin ihan siistiä ja hillittyä.

Ravissa Tiitu hieman juoksi altapois, mutta en siltä toisaalta itse pyytänytkään muutakuin rentoa ravia, niin se ravi oli siinä kovassa vauhdissa rentoa. Ja välillä se rauhoittui tosi kivasti, ja oli tosi hyvin avuilla. Saatiin pohkeetkin läpi kunnolla!
Laukassa otettiin vain muutama ympyrä suuntaansa, koska sehän meillä nykyisin on isona ongelmana. Laukassa Tiitu oli normaaliin verrattuna ihan superhyvä! Oli tosi hyvä fiilis kun se kuunteli, ja pystyin jopa pari ympyrää peräkkäin laukkaamaan, ilman että hevonen kilisee altapois tai loikkii johonkin suuntaan.
ps. Eikös ole Tiitun tukka paljon nätimpi nyt kun joutui parturiin... ;) 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti