lauantai 26. maaliskuuta 2016

322# Koulukisat Vuokatissa

13.3 oli Vuokatissa 2-tason koulukisat. Mentiin Sampan kanssa HeB, ja ohjelmana oli Nuorten hevosten kenttäohjelma. Lähdin vähän ristiriitaisilla fiiliksillä, en ollut treenannut kuin yhden kerran kisoja varten, ja senkin kävin pari päivää aiemmin nopeasti meidän kotimaneesissa, joka ei ole pitkän radan pituinen. Ja edellisenä päivänä oli kotona estekisat. Fiilis ei siis suoraan sanottuna ollut mikään varmin, ja kisapaikalla sanoin ehkä useimmiten että Mitä helvettiä teen täällä, miksi oon  täällä tai mä haluan kotiin. 

 Verkassa Samppa ei mitenkään loistanut, mutta ei ollut myöskään huono. Tosin saattoi johtua siitä, että itseäni jännitti niin paljon etten osannut pitää ohjia kunnolla edes kädessä. Ja kun näin muita hevosia ketkä kilpailivat...
Herranjumala, muut siellä kunnon kouluhevosilla ja sitten oltiin me siellä!

Rata alkoi ihan hyvin, ja Samppa oli aikalailla kokoajan hyvin kuulolla. Tarkasti en rataa muista, mutta Samppa oli aika tasainen, pitäs vain ite opetella ohjat pitämään käsissä, mikä varsinkin keskiravissa joka oli keventäen, näytti kuvista katsottuna tosi ikävälle, ja kädet menee ihme linkkuun kuten ylemmässä kuvassa.



Radan jälkeen fiilis oli niin helpottunut. Selvittiin loppuun asti hengissä, ja olin itse tyytyväinen. Oli varmaan oikeasti parhaita ratoja mitä olin ratsastanut, ja tiesin että jos ohjat olisi kunnolla ollut kädessä, niin olisi vielä parempaan pystytty!
Siinä sitten prosentteja jännättiin, ja olin varma ettei ehkä kuitenkaan yli 60,00 % yli päästäisi. Noh, siinä oli sitten suuri järkytys kun prosenteiksi kuulutettiin 62,708%. Toiselta tuomarilta oli muistaakseni suunnilleen 61,5% ja toiselta 63,4%. En ole ihan varma noista kun niitä ei papereissa lue. Mutta kuitenkin. Minun esteponi!


Paperissa ei ollut yhtään 5,0, ja 5,5'kin oli vain muutama toisen tuomarin paperissa!
Paras numero oli 7,0 ja huonoin siis 5,5. Loppukommenteissa oli toiselta tuomarilta
Kokonaisuutena aktiivinen, sujuva ratsastus. Lisää tuntumaa eteen -> ryhtiä lisää. 
ja toiselta Puhtaasti,tahdikkaasti liikkuva hevonen. Tänään muoto epävakaa läpi ohjelman. Säilytä vielä tasaisempi ohjastuntuma.
Oli kyllä aika epäuskoinen fiilis noita papereita lukiessa, ja nytkin kun niitä selailee niin on sellainen "Puhuuko ne varmasti oikeesta hepasta" -fiilis.
Samppaa ei lopputervehdyksessä kiinnostunut olla hevonen.

 Hienoin mummeli <3  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti