keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

316# Vaavilla kentällä


Pakollinen kuva vauvoista alkuun, on ne jo niiiin isoja! <3

Kuitenkin, mentiin Vaavin kanssa loppuviikosta kentällä, jossa oli jonkun verran lunta.
Kertaakaan kentällä ei oltu menty, mutta ei jännittänyt sillä Vaavi on ollut tosi kiva, ja ollaan jo laukattukin maneesissa! Laukkaa ei kyllä kentällä ruvettu ottamaan, sillä ajattelin että ihan sama mennä siinä hangessa vähän kevyemmin käyntiä ja ravia, ja käynnissä vähän treenata väistöjä, mitä ollaan kans aloitettu opettelemaan.



Vaavi oli muuten tosi kiva kentälläkin, mutta taisi se lumi vähän olla Vaavin mielestä turhan raskasta, niin ravissa rupesi loppua kohti jumittamaan. Pysähtyi johonkin, ja sitten joutui jonkun aikaa patistelemaan liikkeelle ennenkuin liikkui. Lopulta Mari tuli keskelle kenttää seisomaan juoksutusraipan kanssa varulta, mutta sitten ei enää pysähellytkään!

Vaavi on kyllä tosi mukava ratsastaa, vaikka vasta ollaan muutama kuukausi satunnaisesti menty!
Tosi miellyttämisen haluinen, ja vaikkei ole iso, niin tuntuu selästä juuri passelille, tosin korvat on kyllä ihan järkyttävän pienet! ;)
Ravissa ei siis tehty muuta kuin yritettiin pysyä koko aika liikkeessä, ja että kääntyy ja jos hidastetaan, niin että lähtisi vielä liikkeellekin!
Vaikkei treenit ollutkaan ihan parhaimmat, niin fiilis oli hyvä -on se vaan niin mukava ja eikä pelkääkään mitään erikoisempaa! 


Laatukökkö mutta Vaavi niin söpö!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti