keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

321# Kisakauden avaus

Päästiin 12.2 viimein avaamaan meidänkin kisakausi. Tosin Rebeka saa avajaisia vielä hetken odotella, kun meillä ei kotikisoissa ollut kuin 80cm asti luokat, niin ei päästy sinne hyppäämään.. Noh, kaikki aikanaan vain!


Kuitenkin kotona siis oli 1-tason estekisat, ja menin niissä ristikkoluokan sekä 80cm.
Ristikkoluokan menin Suokilla, joka nykyisin kutsumanimeltään Pirre. Pirre oli verkassa yllättävän reipas, ja tuntui tosi kivalta istua sen selässä pitkästä aikaa! Verkkasin ihan rauhassa, ja laukkaa en ottanut ennen hyppyjä, sillä ajattelin että menisi hirmu sähellykseksi. Verkkahypyt oli ihan okei.
Radalle lähdin ihan hyvillä mielin, ja rennolla asenteella, muutenkin huvin vuoksi me oikeastaan kisoissa oltiinkin.
Rata ei ollut hankala, ja Pirre lähtikin ihan mielellään liikkeelle. Rata oli sujuva, ja meni tosi hyvin, kunnes käänsin viimeiselle esteelle hieman liian tiukasti, ja siitä ei P tajunnut että pitäisi hypätä, niin puikahti ohi. Noh, ei voi mitään, uusi lähestyminen ja hienosti yli! :) Hieno putte!Sampan kanssa taasen mentiin 80cm. Samppa meni Pinjan kanssa ennen meitä 70cm, niin se oli jo valmiiksi kilisemässä eteenpäin. Ei siinä, vähän yritin rauhoitella verkassa, ja sitten vain pari hyppyä, ja se olikin meidän verkka.  Radalle lähdin taas ihan luottavaisella fiiliksellä. Samppa oli tuntunut ihan hyvälle, ja vaikka arvosteluna oli tyyli, niin olin ihan luottavaisena, tosin olisin kyllä mieluummin halunnut aikaa ratsastaa ;) xd 
Kuitenkin, rata oli hyvä, ja puhdaskin vielä. Hieno mummeli! 


Kunnon jänisEi kommentteja:

Lähetä kommentti