maanantai 27. kesäkuuta 2016

338# Reijo on kouluheppa!!


Tai ehkei ihan, mutta läheltä liippaa!
Viime viikon lauantaina ilmottauduin kisoihin Reijon kanssa. Tosiaan, sinä päivänä olin ratsastanut Reijoa tasan kaksi kertaa, ja siitä päätin että nyt lähdetään kisoihin. Kokemusta hakemaan vain, ja Reijo käyttäytyi paikan päällä kuin mikäkin kisakonkari. Olin varautunut pahempaan, mutta en valita! Hieno mies!

Luokkana oli vain HeC, mutta meidän treenillä oli ehkä ihan hyvä, vaikkei se Beekään ollut vaikea rata. HeC oli EB-special. Saatiin 60,9% joka on tosi hyvä, sillä luulin etten lähtisi meidän verkkaryhmän ekana, joten olin vähä häsläämässä niin sittenkun kuulin että olin ekana, oli osa leteistäkin auki ja radalle tulikin hieman kiirus.
Radassa ei ollut mitään erikoisen loistavia kohtia, muttei mitään erikoisen huonojakaan. Rata oli kokonaisuudessaan suht tasainen, ja numeroita oli  yksi nelonen, joka tuli askeleen pidennyksestä jossa rikottiin kaksi kertaa laukalle, ja seiskaa saatiin keskikäynnistä. Loput numerot oli 5,5-6,5. Alhaalla numerot olivat 6-6,5. Eli ei mitenkään huonot, aktiivisemmaksi pitäisi vain saada. Tästä lähtee ! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti