lauantai 18. kesäkuuta 2016

335# Kisailua kotosalla

Keskiviikkona 15.6 meillä oli kotona estekisat. Hevosvalikoima näihin kisoihin oli hieman erikoinen, Vaavi, Hipsu sekä Tiitu. Vaavin kanssa startattiin 50-60cm. Hipsulla 70 & 80cm, ja kerron Hipsusta kohta lisää kun siitä ei ole blogissa ikinä kuulunutkaan! Tiitun kanssa kokeiltiin 90cm.
Kaikki kuvat on ottanut Katariina Puumalainen


Vaavin kanssa oli tarkoituksena ensin mennä ristikko, mutten ollut varma miten kerkeän töistä kotiin, niin vaihdettiin 50-60cm. Vähän oma moka kun menin turhan aikasiin verkkaamaan, niin penska kerkesi väsyä ennen rataa, niin tuli sitten kaksi puomia. Ja toinen oma moka että ei olla treenattu peloke esteitä, niin tuli yksi kielto. Mutta vitsi että olen silti niin tyytyväinen, oma  4-vuotias ja ekat estekisat ! Rata oli aika tökkivä, koska tosiaan heppaa väsytti jo, mutta silti hienosti hyppeli kaiken mitä eteen tuli, paitsi noh, lankkua vasta toisella yrittämällä!
Tässä minun upea kasvattini XDDHipsu tosiaan on teille uusi tuttavuus, kuin myös minulle. Ennen kisoja en ollut kertaakaan mennyt Hipsulla. En siis oikeasti ollut ratsastanut ollenkaan, lupasin vain Hipsun omistajalle mennä sillä kisoissa. 70cm oli ihan kamalaa, Hipsua ei ollenkaan kiinnostanut sen kokoiset esteet ( metrin ainakn matalampia  kun itse hevonen XD ) ja siitä tuli kaksi puomia. 80cm verkassa tuntui siltä etten ite jaksa tehä enää mitään selässä, oli nimittäin aika erilainen verrattuna omiin niin otti kunnon päälle! Siinä luokassa Hipsu rupesi sentään vähän nostelemaan jalkoja, ja selvittiin yhdellä puomilla, ja se olikin luokan ainoa rata missä oli vain 4 vp, joten voitto tuli!
Hieno jättiläinen!

Loppuun vielä Tiitu. Tiitun kanssa mentiin 90cm, ja se oli verkassa ihan sika kuuma. Siis se vain kilisi kokoajan, ja vaikka oli pelhamit niin välillä tuntui että nyt ei jarrutella! Rata lähti ihan suht hyvin, mutta Tiitu meni ihan sika kovaa ( 16 metrin linja, kolmella askeleella eikä jäänyt edes pitkäksi ollenkaan...). Radasta ei vauhtia puuttunut, ja sen takia tuli kaksi puomia alas, mutta olin silti tosi tyytyväinen, hyppäsi kaiken mielellään ja oli hyvällä fiiliksellä. Oltiin kisojen toiseksi viimeisiä lähtijöitä, niin palkintojen jaon jälkeen pyysin iskää nostamaan esteitä noin 95-105cm korkuiseksi radaksi, ja tultiin vielä se. Siitä tuli vain yksi puomi ja sekin koska ratsastin ihan liian pohjaan. Tiitu oli ihan super hyvä!

Kisoista jäi tosi hyvä fiilis, varsinkin Tiitn kanssa!
Mun heppa-asioissa on nyt tapahtunut aikasta suuria muutoksia, mutta saatte hetken olla pimennossa, kunnes saan kuvia niin teen postausta.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti