maanantai 20. kesäkuuta 2016

336# Ulkokauden avaus -myöhässäkö?

Minun ja Rebekan ulkokauden avaus myöhästyi tänäkin vuonna, sillä noh, saikkuiltiin taas koko kevät, sillä treenaaminen ja terveenä pysyminen on yliarvostettua. Ja vaikka ollaan jo pitkään oltu takaisin normitreeneissä, niin en ole löytänyt kivoja kisoja, ja nyt löysin viimein, Lehmosta sunnuntaiksi ( eilen, 19.6.)
Ilmottauduin 110 & 115cm, ja sanoin jo valmennuksessa alkuviikosta, että jos 110cm menee paskasti niin en mene 110cm. Noh, ei mennyt paskasti, mutta suoraan sanottuna vatuttaa että en perunut sitä 115cm...
110cm Rebeka oli ihan super, alkuradasta se pelasti minua jos en ihan saanut paikkoja, ja auttoi, ja loppuradasta kuunteli niin hyvin, että saatiin varmaan parhaat hypyt mitä ollaan ikinä saatu. Oli todella hyvä fiilis, ja vaikka ykkösvaiheen toisiksi viimeinen este tuli alas, niin ei harmittanut yhtään! Sekin johtui siitä että oli tosi vaikea lähestyminen pystylle, ja pystyt siis ovat siis meidän vaikeus, niin en saanut ratsastettua ihan tarpeeksi ylös laukkaa, niin sitten kopsahti puomi. R oli kuitenkin aivan superhyvä, ja se rata oli sellainen, mitä olisi tavoitteena saada kaikkeen.
Kuten ylempänä mainitsin, olisi pitänyt jättää 115cm menemättä, ja sitä mietinkin ennen rataan kävelyä, mutta sitten muutin mieleni kun kävelin radan. Olisi pitänyt perua, sillä nyt tuli vain paha mieli itselle, koska omistan niin hienon hevosen, ja itse en vain osannut. En tiedä mikä tuli, sillä 110cm ratsastin tosi hyvin, ja sitten jokin muuttui.
Rata alkoi persiilleen, heti ykkönen alas, ja sen jälkeen hätiköin ja kakkonen alas. Sitten heppa pelasti pari hyppyä, sitten taas perseilin ja taas puomi. Radan jälkeen itketti, ärsytti ja hävetti. Ja lisäksi säälitti hevosen puolesta. Toinen yrittää parhaansa mutta itse ratsastin tosi huonosti. Ei siinä, huonomminkin oli voinut mennä ja ei ne kolme puomia mitenkään huonot ole tuollaisen hevosen kanssa mitä Rebeka on, mutta kun tietää että pystyisi niin paljon parempaankin. Himskatti. Mutta ehkä ensi kisoissa sitten menisi paremmin, ja itse olisin parempi. Tammaa nyt ei voisi enää parantaa enempää, se on jo täydellinen <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti