perjantai 15. heinäkuuta 2016

339# Hupsista

Pikku tovi vierähtänyt viime postauksesta...  Ja paljon on ehtinyt tapahtua! En millään jaksa tai ehdi tehdä kaikista omia postauksiaan, niin keräilen tähän pienempiä asioita yhteen, ja sitten teen vielä pari isompaa postausta ihan erikseen.
Koko kesä on vierähtänyt töissä, josta kotiin ja lisää heppojen hoitoa ja liikutusta... Pitäisi joskus kokeilla mennä töihin jonnekin muualle kuin tallille, vaikka nyt oli sentään sen verran vaihtelua että olin ravitallilla, jee! XD
Kuitenkin, minulla alkoi tänään loma ja sunnuntaina suuntana ypäjä! Hui, mua vähän jännittää jo valmiiksi... Menen sinne junnumeetingiin Rebekan kanssa. Sieltä ainakin toivon mukaan saataisiin kuvia joten teen siitä sitten postausta heti kun pääsen kotiin sieltä!Reijon kanssa ollaan tutustuttu, maastoiltu, menty ilman satulaa, maastoiltu ilman satulaa, hypätty ja tehtyä kaikkea mukavaa ja mahdollisimman monipuolista! Ja voi että, päivä päivältä vaan tykkään tosta möhköstä enemmän! Käytiin valmennuksessakin pari viikkoa sitten hyppäämässä, ja valkku kehu tosi paljon ja sano että tän kanssa voi vielä päästä pitkällekin, vaikka mentiin vain ihan pikkusia ( max 80cm). Onhan Reijo tosi paljon erilainen kun muut, mutta ei ole tarvinnut katua yhtään tän ostamista! Hieno mies <3Vaavin kanssa ei olla saatu kun tän kerran kuvaaja mutta ei se mitään! Vaavin kanssa ollaan menty kans aika monipuolisesti, ja hypättiin yhtenä päivänä jopa maastoesteitä! Hihi, tykkään! 
Mekin käytiin valmennuksessa viime viikolla, ja tosiaan hyppäämässä vieraassa paikassa ekaa kertaa! Isoin este oli 80cm, ja tehtiin myös sarjoja tms, mitä ei ole aiemmin menty. Että tämä on fiksu kaveri, eikä valkku tätäkään haukkunut, taisi tulla järkytyksenä vaan väri kun kerrottiin etukäteen vain että Sampan varsa.. ;) Hieno vauva <3

Rebekankin kanssa ollaan tehty vaikka mitä, mutta missään ei olla oikein loistettu. Meillä meneillään ilmeisesti hieman huonompi kausi ja tässä nyt pähkäilty et mitä tehtäis, mutta jospa tämä tästä selviäis, ja jos saatais Ypäjällä jotain vinkkejä.. Eilen oltiin estevalkassa Antilla, ja R oli aika hyvä, että jospa tästä lähettäis taas ylöspäin!

Ja tosiaan vikana Samppa! Kuukausi vaihtui jo aikoja sitten, niin Samppa tuli takas mun käyttöön, ja vitsit että on ollut hauskaa! Kovin rankasti ei olla menty, mutta kivaa on ollut ja nyt pitäis ettiä vaan jotkut kisat meille, koulukisojen lisäksi.. Koulukisoista muuten tulee postausta joko heti tänään illalla tai huomenna aamulla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti