lauantai 23. tammikuuta 2016

309# Irtohypytystä

Irtohypytettiin heppoja 16.1.
Otettiin ensiksi kaikki nuoret ( eli 3-vuotiaat Bonita, Nikke ja Singa, sekä 2-vuotias Krisu.) ja niitä hypytettiin sen verran että tajusivat homman ja ettei ruvennut tuntumaan hankalalta, eli siis ihan pieniä hyppyjä vain.
Sitten otettiin Vaavi. Vaavi oli aika villi, sillä en ole kerennyt liikuttaa sitä hetkeen, ja se erotettiin varsasta edellisenä päivänä, joten maneesissa en edes kerennyt talutella kun se rupesi riehumaan, mutta annoin sen sitten riehua siellä irti.
Vaavin kanssa ollaan muutaman kerran jo hypätty aiemmin,  ja neiti on jo 4-vuotias, joten ajateltiin että ruvetaan nyt nostamaan hieman jo korkeutta.
Ja noh, niinhän se sitten ponkasikin ihan kivasti...
#tb2014 Vaavi 100cm

En saanut muita kuvia niin ss, voi hienoin vaavi <3

Sitten hypytettiin myös Rebekaa. Rebekaa on kerran aiemmin irtohypytetty meillä, ja ajattelin että nostetaan ihan tappiin asti, mutta se oli jotenkin lötkön näköinen tuossa hypätessä, niin ei sitten nostettu niin ylös. Viimeksi se hyppäsi sen 130cm, ja nyt jätettiin samaan, vaikka treeneissä ollaan menty jo isompiakin. Ja laukkakin parantunut, että johtuikohan lötköily vaan pakkasista.. En tiedä, mutta Repeskikin hyppäsi kyllä nätisti, hienot hepat ! <3


Ja lopuksi vielä video molemmista, hienoimmat, on ylpeä omistaja <3 :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti