perjantai 8. tammikuuta 2016

304# Reissailua osa 1

Heei!
Oltiin 31.12-7.1 heppojen kanssa pikkureissussa. Minulla oli kouluun kuuluva päikkäviikko, ja sain molemmat hepat sinne mukaan ( Samppa ja Rebeka).
Kuvaajaa en saanut joka päivälle, eikä me nyt niin upeina oltukaan siellä, että olisi edes tahdottu... :D
Kuitenkin, 3.1 hypättiin extemporena Rebekan kanssa. Ei olla nyt hetkeen hypätty ja en ole ikinä hypännyt Rebekalla ilman jonkunlaista valmentajaa. Päätettiin ottaa vain ihan muutamia hyppyjä, eikä missään nimessä lähellekkään maksimikorkeutta, eli johonkin 110cm kieppeille.
Alkuun verkkasin ihan vain askellajit läpi, ja Rebeka olikin aika hyvä heti silloin. Sitten otettiin ympyrällä ristikkoa molempiin suuntiin, ja korotettiin hetken päästä n. 70cm pystyksi
Anteeksi muute kun tärähtäneitä kuvia, maneesilaatuja...

.
Sen jälkeen tulin parikertaa yksittäisen okserin, johon tuli ihan ok hyppyjä. Toki kun esteeet olivat n. 80cm korkeudessä, Rebekaa ei kiinnostanut kunnolla hypätä ja se vain kaahasi, mutta kuitenkin sitten pääsi esteistä yli...
Okserin jälkeen otin kerran kaarevan pysty-okseri linjan, jonka jälkeen pysty-pysty linjan, että varmistettiin välien pituuden olevan sopiva meille. Sitten kun hypyt niille olivat olleet hyviä, tultiin rataa. Rata oli sellainen että kaareva pysty-okseri-linja 4 askelta, sitten suunnanvaihto okseri, josta pysty-pysty-linjalle 3 askelta ja loppuun vielä toinen okseri.
Ei tosiaan mitenkään ihmeellinen, mutta kolmen askeleen pysty-pysty oli meille todella hankala.
Pystyille lähestyminen ei ole mitenkään meidän vahvuus, ja vielä kun linjana, niin se tuntui tosi hankalalle.
Eka rata oli n 90-100cm korkeudessa, ja se oli ihan hyvä rata. Ei puomeja, ja tuntui mukavalle. Sen jälkeen korotettiin esteitä, ja korkeus oli 100-115cm. Tultiin rata kerran, ja kuten arvelinkin, pysty-pystyn taaempi este kolahti maahan. Rata muuten tosi sujuva ja hyvä.
Ajattelin sitten että otan toisen kerran saman radan, jotta korjaisin sen pysty-pysty-linjan virheen.
Noh, se ei sitten ollutkaan ihan niin helppoa, ja puomi siitä taas. Yritettiin vielä kerran pelkkä linja, mutta vieläkin puomi.
Itsestä alkoi tuntua hieman epätoivoiselle, lähestyminen tuntuu hyvälle mutta silti, joka kerta ihan etujalalla puomi alas. Eikä mitään tietoa miten korjata asia. Päätin jättää sen siihen, ja otin vielä yhden hypyn okserille että jäisi hyvä fiilis.


 Rebeka kyllä hyppäsi kokoajan tosi hyvin, mutta itseäni jäi häiritsemään, kun ei ollut mitään tietoa, mitä meni mokaan joka kerta pystylle tultaessa. Mitä siinä olisi pitänyt muokata. Muuten hypyt tosi hyviä, ja Rebeka oli kokoajan yllättävän tasainen ja hypyt niin kivan tuntuisia että huhu.
Nyt jätän tämän pystyasian sivuun, ja en hyppää pitkään aikaan ilman valmentajaa, vaikka olikin kyllä mukavaa vaihtelua vähän tehdä omalla tavalla ratoja tms! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti