torstai 7. tammikuuta 2016

303# Tavoitteita 2016

Nyt kun vuosi on vaihtunut jo 2016, olisi aika listata tavoitteet tälle vuodelle. Viime vuoden tavoitteethan meillä onnistui aika hyvin, että toivotaan ettei nämä nyt romauta meitä takaisin maan pinnalle ;)

Ratsastajana tavoitteena olisi suoristaa istunta, sillä kaadun satulassa kokoajan oikealle, josta kärsii koko istunta. Tavoittelisin myös varmuutta isoille esteille Rebekan kanssa, sillä kun itseä jännittää, niin tulee turhaan rymisteltyä puomeja alas. Koulupuolella otan tavoitteeksi opetella ratsastamaan HeA asiat sujuvasti.

Ratsukkona Rebekan kanssa tavoitteena 120cm luokat tasaisiksi, ja jos ne menee hyvin, niin ehkä kokeilla joku 130cm. Samalla myös tavoitteena saada porukat kuskaamaan niin paljon että päästäisiin mm. Seahorse-viikolle ja Ypäjälle yms... ;)
Sampan kanssa otetaan tavoitteeksi Hingunniemessä estenäyttö, eli 3-rata kunnialla läpi. Koulupuolella startata HeA, sekä jos ponin into kestää, niin kesällä jotkut kenttäkisat!
Vaavin kanssa en tiedä voiko sanoa vielä ratsukoksi, mutta tavoite olisi saada vietyä sitä mahdollisimman pitkälle, mutta siitä en uskalla puhua oikein mitään.


Kasvattajana näin hienosti sanottuna, tavoittelen että saisin kasvatettua noista hienoista varsoista yhtä kilttejä kuin Vaavista, ei saata tulla ihan yhtä helppoa tuollaisten sähikäisten kanssa... ;)

Ja viimeisenä, ihan vain yleisesti tavoittelen että vuodesta 2016 tulee vieläkin mahtavampi kuin vuodesta 2015, ja että saisin vietettyä aikaa ystävieni kanssa sekä nauttia tästä upeasta harrastuksesta ! :)


Hauskaa uuttavuotta kaikille !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti