sunnuntai 31. elokuuta 2014

212# Hyppää Venetsialaisiin

Heellou. Oltiin siis nyt lauantaina Kalajoella kansallisissa estekisoissa ( Hyppää Venetsialaisiin) ja harmitti kun muina päivinä ei ollut sopivia luokkia, niin ei voitu olla kun sinä päivänä. Oli tosi kiva paikka, tosin luulin että kenttä olisi ollut isompi, mutta eipä se kyllä liian pieni ollut !
Jos joku oli siellä kuvailemassa, ja satuttiin kameraan niin laittakaas kommenttia niin ois kiva nähä niitä kuvia !
Mutta noniin, sitten niihin ratoihin. Menin siis 90 & 100. 90 cm verkka meni ihanpäin hevon-sanonko-mitä.  Puomit vaa lenteli ja muutenkin ratsastin kokoajan ihan tosi huonosti.


Sitten lähdettiin radalle odottelemaan meidän vuoroa. Vastapainoksi verryttelyyn, rata menikin sitten ihan superhyvin. Saatiin varmaan parhaimmat hypyt mitä ollaan ikinä saatu. Harmi kyllä, ratsastin yhdelle esteelle liian pohjaan, ja sitten jäin pikkusen liikaa ohjasta kiinni, niin siitä kolahti puomi mukaan. Rebeka teki kyllä upeasti töitä.




Sitten 100cm.
Metrin verkka menikin paljon paremmin kuin 90cm'n, muttei kuitenkaan ihan huipusti, johtuen minun alkukantaisesta vihastani pystyjä vastaan. Jotain niin hankalaa !
Selvittiin kuitenkin parilla kolauksella radalle, joka lähtikin käyntiin yksittäisellä pystyllä. mutta hyvin !
Rebeka meni jälleen kerran ihan superisti, mutta taas kuski möhläs. Linja 6-7 oli muistaakseni 6 askeleen, mutta lähdinkin ilmeisesti innokkan hepan innoittamana ratsastamaan 5. Ja ei sitten ihan riittänyt viisi niin tuli yksi pikkuaskel -> liian pohjaan -> puomi alas. ÄSH MIKSI MINÄ TEIN NIIN ! Rata oli muuten ollut ihan huippu, ja oltiin kuitenkin 14/40 ja 10 oli sijottunutta ! Oltiin ekat keille tuli ykkösvaiheessa virhepisteitä ;) Huippu Jepeka <3





Olen kyllä tullut tulokseen, että omistan superhepan.
Ja että omasta mielestäni se ei näytä lämminveriseltä, vaikka laukka onkin hiukan huono... -.- 
// Smallukka

2 kommenttia: