perjantai 29. elokuuta 2014

211# Vastaukset

Mitä olet suunnitellut/haaveillut tekeväsi peruskoulun jälkeen?
Näin totta puhuen, en tiedä yhtään. Ensiksi oli sellanen fiilis, että lähtisin ratsastuksenohjaajaksi, mutta tulin tulokseen, että ei se ehkä ole se ala minne lähden. Todennäköisesti lähden lukioon ja siitä sitten eteenpäin.

Ensimmäinen kuva sinusta ja Rebekasta?
  Erittäin edustava ja sillee.

Miksi ostit juuri Rebekan?
Sitä en tiedä itsekkään. Etsin siis itselleni noin 165-170cm korkeaa täykkäri tyyppistä, joka olisi valmis suoraan isoihin luokkiin, ja sähäkkä. Ostin sen tilalle 158cm korkean mötikän, jolla on laukka vielä vähän vaiheessa ja niin. Sähäkkyyskin vähän rajoilla. Hoh, en tiedä siis. :D

Kauanko olet ratsastanut?
Se lukee esittelysivullakin, mutta kohta 12 vuotta (: Tunneilla alotin vasta kuusivuotiaana, mutta kolmevuotiaana aloitin Siskalla isosiskon ohjeiden alaisena ratsastuksen.

Haluatko tällä hetkellä uutta hevosta?
Äh. Vähän hankala. Haaveilen edelleen siitä sähikäisestä josta sanoin tuossa ylempänä, mutta onhan minulla jo kolme. Ja ensi vuonna enemmän ;)

Mikä on tällä hetkellä ollut parhain/pahin päivä?
Parhaita on niin monta ! Vaavin syntyminen, Sampan saaminen, Viennan saaminen, Rebekan saaminen...  En osaa päättää ! 
Pahin oli 4.8...  <3

Lempiruokasi?
Makaroonilaatikko <3

Haluaisitko muuttaa mitään itsessäsi? Jos haluat niin mitä?
Haluan, kaiken. Varsinkin äkkipikaisuus vois olla jossain hevonperseessä.

Parhain ratsastuskuva sinusta ja jostain hevosesta?
Oli hankala päättää, mut päädyin tähän kun tästä tulee vaan niin kiva fiilis:3


Kuinka pitkään olet pitänyt blogia?
Nooh tota.. Tän osotteestakin huomaa että aika pitkään.. Mutta 2011 taisin tehdä ekan blogin, ja sitten tein tämän seuraavana vuonna.

Parhain hevosesi joka on ollut tähän mennessä?
Ehdottomasti Vienna. Se opetti minulle kaiken mitä osaan tähän mennessä.

Oletko menettänyt tässä lähiaikoina jotain tärkeää?
Kyllä. Minkälainen on sinun arkipäiväsi yleensä? 
Kuudeltä ylös -> laittautuminen valmiiksi kouluun -> viittä vaille seittämän pyöräilemään risteykseen -> viis yli tulee linkku -> koulupäivä -> puol kolmelta kotona -> ruokaaaa-> laiskottelua-> tallille -> sisälle -> tallille -> laiskottelua -> läksyt -> suihkuun -> ruokaa -> nukkumaan. 

Parhaat kaverisi?
Laura, Pinja, Riikka ja Emilia.Muitakin tosi läheisiä kavereita mutta Pinja ja Laura on ne varsinki kelle kerron kaiken :3 

Lempikuva sinusta ja jostain hevosesta? Oletko koskaan harkinnut ratsastuksen lopetusta vakavasti, tai lopettanut?
Olen harkinnut ja usein, ja seitsämän vuotiaana lopetin hetkeksi ratsastuksen ( kaks kuukautta) sillä möimme minun ekan ponin, kun kyllästyin. 

Ensimmäinen ponisi?
Nogger niminen  russi:3 <3 Oli kai ollut joku ravuri aikasemmin, ja ratsastaessa saatto innostua ja pukittaa silleen että veti pään alas.. :D Minä sieltä pienenä lentelin kokoajan !Miksi tykästyit Rebekaan?
Ensiksi kun Saara kävi kokeilemassa sitä, niin tykästyin sen ulkonäköön ja kun se näytti hieman haastavalta ratsastaa, ja sitten ratsastaessa rakastuin ihan kaikkeen. Ja varsinkin siihen kun hyppäs hyvin ja oli halpa haha :DD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti