sunnuntai 17. elokuuta 2014

207# Estevalmennus

Eilen meillä oli estevalmennus, ja sen jälkeen käytiin kuvailemassa Siiriä ja Karista, mutta ennen sitä kävin Emilian kanssa ohjasajamassa ja juoksuttamassa Vaavia, joten pari kuvaa siitä.

Pallero



Vaavi meni tosi kiltisti, ja ohjasajokin sujui hyvin, verrattuna siihen että se oli eka kerta kun ohjasajettiin pikkusta !:3 ( Joka ei taida olla enää ihan niin pikkunen..)
Sen jälkeen ruvettiinkin heti laittamaan Samppaa ja Rebekaa valmiiksi estevalmennusta varten. Hepat kyytiin ja menoks. Perillä vietiin Rebeka karsinaan ja laitettiin Samppa valmiiksi ja kyytiin vaan.
Mentiin kentälle alkuverkkailemaan, ja valmentaja kertoi että tehtäisiin valkka enemmänkin rataharjoituksena. Eli alkuun verkkaa kahdelle esteelle, toinen toiseen suuntaan, jonka jälkeen ruvettiin menemään rataa, ja loppuun hiottiin vielä huonosti menneet kohdat okei. Alkuun hypyt ei oikein onnistunut, olihan meillä kuukauden hyppytauko takana... Kun alkoi sujua, niin kaikki meni hyvin. Rataa tultiin 100cm korkeudella ainoastaan, hyppytauon ja Sampan iän takia. Kerran meinasin lentää, sillä luulin että Samppa kieltäisi, ja valmistauduin stoppiin, mutta se hyppäsikin niin loikin vain kaulalla mukana, ja tuli kaksi kieltoa, molemmat omia mokia. Ekalla kertaa en nähnyt hyvää ponnistus paikkaa, niin suoraan sanottuna huusin istunnalla SEIS!, ja sama homma tokassakin. Samppa oli kyllä tosi superi(:
Toine ei ees jaksa nostaa jalkoja :D






Sen jälkeen oli puoli tuntia aikaa vaihtaa heppa. Eli siis ihan hyvin. Rauhassa hoidettiin Samppa pois ja jätettiin karsinaan, ja laittelin Rebekan valmiiksi. Kun Rebeka oli valmis, lähdin kävelemään alkukäyntejä. Odoteltiin että välissä ratsastanut tyyppi saisi kaiken valmiiksi, ja mentiin sitten verkkailemaan siihen kentälle missä  esteet oli. Verkkailin ihan rauhassa ja sitten aloitettiin hyppäämään taas pikkupystyä. Rebekan kanssa hypättiin enemmän siihen alkuun, sillä minulla ei ole ihan vielä hallussa Rebekan hyppytapa, ja valmentajan on hyvä neuvoa, sillä Rebeka tuli häneltä meille.
Rebeka meni superisti, ja paikkailikin minun virheitä. Loppuun tultiin noin 100cm rataa. Hieno Repsukka ! <3
ja älkää tappako vaikka oon mitä oudoimmissa asennoissa tuolla...


Laatuja

Mikä on toi mun asento... 



 Huiput hepat mulle :3 <3



//Smallukka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti