sunnuntai 24. elokuuta 2014

210# Kiuruveden estekansalliset




Tänään oli siis Kiuruveden estekansalliset. Aluksi oli tarkoituksena startata Rebekalla 90cm ja Sampalla 90 & 100.  Suunnitelmiin tuli pikkumuutos sillä Samppa alkoi ontua. Ei pahasti, todennäköisesti kenkä oli vain huonosti, niin sitten jätin Sampan kotiin kaiken varalta. Kisapaikalla jälki-ilmoitettiin Rebeka sitten 100cm.
90cm meni tosi hyvin, tosin kuski sähläsi liikaa... Rebeka oli tosi innoissaan jo verkassa, ja hyvä että malttoi laukata. Radalla se sitten veti tosi kovaa, niin suhteutettu ykkösen ja kakkosen välillä mentiin ihan liian kovaa, ja tajusin vasta liian lähellä että ei siitä saa hypättyä, niin oli pakko hidastaa tosi paljon, ja ottaa aika pohjaan. Tuli sitten aika huono hyppy siihen, ja puomi hyppäsi kenttään. Muuten rata meni tosi hyvin, ja oltiin pudotuksesta huolimatta ensimmäisiä ei sijottuneita !(:

Mulla tais olla vähä pitkät jalustimet

Kurre-poni
100cm ei mennyt minun osaltani niin hyvin, Rebeka yritti paikkailla idioottikuskin virheitä koko radan. Heti ekalle esteelle ratsastin liian pohjaan. Sinne meni puomi. Sen jälkeen pari samanlaista virhettä tapahtui, ja lopuksi oli kolme puomia kiskottu alas. Argh ärsytti ! Heppa teki niin hienosti töitä, ja sitten minä munasin kaiken. Vikalle esteelle tuli kyllä superhyvä hyppy ja olin niiin onnellinen, että saatiin edes se.
Hieno heppa:3

//Smallukka
ps. Käykääpäs kyselemässä (;

2 kommenttia: