perjantai 31. heinäkuuta 2015

281# Maaningan estekisat

Oltiin 24.7 Pepin kanssa jälleen kisailemassa, luokat 65cm & 75cm tyyliarvostelulla. Tavoitteita ei ollut muuta kuin puhtaat radat. No, tavoitteet eivät täysin onnistuneet, mutta Pepe ruvennut kiskomaan mulle ruusukkeita jo nyt enemmän kuin Rebeka ikinä yhteensä.. :D
Ja kisoihin oli tarkoitus alkuun mennä myös Tiitulla, mutta Tiitu päätti edellisenä päivänä heivata kolme neljästä kengästä hemmettiin, ja sitten aristeli niitä jalkojaan niin paljo, ettei missään nimessä selkään voinut kiivetä.
Pepe oli tosi kiva 65cm, ja koko radan tuntui mukavan pehmeälle ja tasaiselle. Se ei verkassa ollut järin kiva, ja rata sitten olikin hiukan yllätys. Mutta erittäin positiivinen yllätys, ja vaikka kakkosvaiheessa tippuikin yksi este, niin napattiin kakkossija, ja vain yhden pisteen erolla voittajaan!
Huippu poni <3


Hymyilytti :3
75cm verkka meni taas tosi kivasti, jokseenkin Peppi välillä innostui hieman liikaa, ja ei malttanut kunnolla hypätä, niin tuli pari puomia sen takia. Mutta kuitenkin, tosi kivasti. Radalle lähtiessä Peppi oli liian innokas, ja vaikkakin kuunteli kunnolla, ei silti malttanut keskittyä hyppäämiseen kunnolla. Ihme ja kumma, ykkösvaihe puhtaasti ja oikein nätisti, mutta kakkosvaiheessa oli sarja, joka oli tultu aaiemminkin, jolloin oltiin mahduttu oikein hyvin kahdella, mutta tultiin hieman liian pitkänä, niin ei mahduttu, niin Peppi stoppasi b-osalle. Noh, eikun uusi yritys, mutta kun tipuin melkein selästä siinä kiellossa, niin Peppi säikähti, ja ei uskaltanutkaan herkkänä neitinä yrittää  uudestaan sarjaa, ja nappasi hylyn heti a-osalle. Noh, ei sille mitään oikein siinä voinut, ja sitten vain kotia kohti.
Poni toimi oikein hyvin, jos kuski olisi vielä toiminut loppuun asti hyvin, niin olisi ollut huippu!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti