torstai 16. heinäkuuta 2015

275# Villihevosen selässä pitkästä aikaa

Pääsin tosiaan nyt torstaina pitkästä aikaa Tiitun selkään, ja hieman yllätti, ettei se kovin villi sitten ollutkaan.. :D
Olin ennen ratsastusta aivan varma että perse lentää, ja kuski siinä samalla, koska jo karsinassa se oli omituisen kärttyinen. Kiipesin tallin pihassa kyytiin ja mietin että jopas se rauhottui kun nousin kyytiin.  Kentällä käveltiin alkukäynnit, kunnes aloin taivuttelemaan ihan vain ympyröillä, ja siihen hieman mukaan ympyrän suurennosta ja pienennöstä.  Tiitu toimi oikein mukavasti, joskin välillä hieman hämmentyi ja pamautti melkein meidän viisaat päämme yhteen. Ravissa pyörittiin vain ympyröillä, ja joitain voltteja, koska kentällä oli esteet ja kaivuri, niin ei jokakohdasta mahtunut kulkemaan, niin seikkailtiin siellä väleissä.
Tiitu toimi oikein kivasti, ja jännityksellä odotin laukkaa, mutta saman tien kun nostin laukan, heppa oli vielä kivempi, jokseenkin hieman reippaampi kuin  normaalisti, mutta kuitenkin laukkasi hienosti ympyrällä, ja jopa kokouraa pitkin, vaikka tasapaino vielä hieman horjui.
Molemmissa suunnissa samallatapaa, ja olin ihan vain hymyä laukan jälkeen välikäynneissä.
Sen jälkeen ajattelin ottaa vielä pikkupätkät harjoitusravia molempiin suuntiin, kun sitä ei olla menty lainkaan Tiitun kiikkeryyden takia, ja yllätyksenä Tiitu toimi oikein nätisti ne ajat, kun jaksoi kantaa itseään kunnolla, ja saatiin muutama oikein nätti askel mukaan! Sitten keventelin vain pois, koska Tiitu oli tehnyt oikein hienosti töitä!

Hih miten sulonen pikkuheppa!


Punkeroponi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti