lauantai 11. heinäkuuta 2015

272# Pieksämäen estekilpailut

Lauantaina hevosauton nokka starttasi seitsämän aikoihin kohti Pieksämäkeä, kyydissä armeijalastillinen ihmisiä ja kaksi heppaa.
No ehkei ihan niinkään, Nannalla oma poni mukana ja minulla R, ja lisäksi molemmilla avustajat. Eli siis kuitenkin, Pieksämäellä oli kisat, joissa Rebekan kanssa startattiin 100cm  & 110cm.
Verryttelyt molempiin luokkiin olivat OK.
100cm verkkasin hieman pidempään kuin yleensä, sillä se oli ollut aika innokas kokoajan, ja ei huvittanut olla kyysättävänä ympäri kenttää.
Otin silti vain pari hyvää hyppyä, mutta tein muuta siellä ja kävelin jonkin verran, sillä keli oli lämmin. Ykkösesteelle R oli hieman liian häslä, ja siitä tuli puomi, ja ennen kakkosestettä neiti Rebeka sai jonkunlaisen kohtauksen, ja rupesi pukittelemaan ja hyppimään, mutta onneksi tuomari oli reilu, ja siitä ei tullut virhepisteitä! Sen jälkeen muutama oikein kiva hyppy, kunnes oli pitkä lähestyminen 5 esteelle, ja hyppy jäi taas laakeaksi, ja siitä sitten toinen puomi.
Rebekan kengurukuljetuspalvelu paikalla!Sen jälkeen hetken Emilia kävelytti Rebekaa, kun kävelin itse radan ja odottelin verkkaan pääsyä. Kympin verkka oli meillä aika lyhyt, pari hyppyä pystyllä, ja okseri kahdesti, joista toinen hyppy olikin mahtava, vaikkakin tultiin se suunnilleen ravissa, kun Rebeka sai siinäkin pukkikohtauksen. :DD Sitten taas radalle pääsyä odottamaan, ja rata alkoikin samalla ykkösesteellä, jossa oli varmasti joku johto, kun sama este taas hyppäsi maahan itsemurhahypyn. Sen jälkeen R sai pikku  hepulin, ja pukitti taas, oli varmaan niin innoissaan, ja sitten meidän laukka hyytyi, mutta kuitenkin päästiin siitä esteestä puhtaasti yli, joka yllätti koska tosiaan laukka oli ihan nollassa. Sen jälkeen rata sujuikin oikein hyvin, ja tuli upeat loppuhypyt! Hieno heppa !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti