maanantai 13. heinäkuuta 2015

273# Nerkoon seurakisat

Heii!
Oltiin taas maanantaina kilpailemassa, tällä kertaa taas Pepin kanssa, ja mentiin 60 & 70cm Nerkoolla. Peppi oli hieman jännittynyt verkassa, eihän se ole hirveämpiä matkustellut. Kuitenkin, verkka meni tosi kivasti, Peppi teki hyviä hyppyjä ja ei puomit kolisseet tai kieltoja tullut.
Ennen rataa sai hypätä kakkosesteen kerran. Onneksi sai hypätä, eikä saanut vain hyppy-yritystä, sillä kahdella ekalla yrityksellä Peppi säikähti esteen vieressä, aidan ulkopuolella olevaa sankkoa, ja kielsi. Tultiin vielä kolmas kerta, niin Pepe veti hirmuisella loikalla esteen yli, ja sen jälkeen olin ihan innoissani aloittamassa rataa. Rata lähti tosi hyvin, ja P oli hieman liiankin innokas, ja ei katsonut mitään pelokkeitakaan. Kuitenkin unohdin ratsastaa yhdelle esteelle ( kutoselle jos oikein muistan), jossa oli hieman erikoisemmat puomit, niin siihen tuli sitten yksi kielto. Olisi P kyllä mennyt yli jos olisin vain käskenyt, mutta noh, hyvä rata kokonaisuudessaan!
Tässä Pepin varmuudella hyppy. :D



70cm en kerennyt ottaa kovin pitkää verkkaa, otin vain pystylle ja okserille yhdet hypyt, ja sitten suoraan radalle. Peppi tuntui niissä kahdessa hypyssä tosi kivalle, niin aloitin radan samantien, ja rata alkoikin tosi hyvin, Pepe vähän vain innostui liikaa, hah ! :D
Alku meni huippuhyvin, kunnes nelosen sarjalle, tultiin liian kovasti, ja Pepin laukka olikin yllättävän pitkä, ja ei päästy Beelle nousemaan ajoissa, eli pohjasta, ja siitä tuli sitten puomi alas. Rata oli muuten tosi hyvä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti