sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

269# Sorsasalon kisaviikonloppu

Vietettiin taas vaihteeksi yksi viikonloppu kisoissa, ja tällä kertaa vuorossa oli Kuopion 3-tason estekisat! Tällä kertaa mukana oli niin paljon kuvaajia, että sain ihan kuvia ja videoita!
Lauantai

Startattiin lauantaina Kuopiossa Rebekan kanssa tutut 100 ja 110cm, joka olikin vähän ilman minkäänlaista treeniä. 100cm verkassa Rebeka ei ollut mikään erityisen mukava, sillä se loikki valtavilla pukkiloikilla eteenpäin, vaikkakin kuitenkin pääsi jokaisen esteen yli puhtaasti. Kuitenkin, saatiin tehtyä jonkunlainen verkka, ja sitten hyvillä mielin odottelemaan kisakentälle, että päästäisiin radalle.
Ykköseste ok, vähän liian kovasti, kakoselle aivan liian laakea hyppy, ja siitä puomi alas. Kolmoselle hiukan kovasti ja siihen häslähyppy, jonka jälkeen sainkin hepan hallintaan, ja hypyistä tuli mukavia. Eli siitä eteenpäin oikein mukavia, vaikkakin hiukan liian villejä loikkia.  Heppa kyllä hyppäsi oikein kivasti, kun vaan malttoi keskittyä muuhunkin kuin temppuiluun! 110cm verkka olikin ihan kauhea. Vannon, se hevonen vain loikki ympäriinsä, ja kerran melkein hyppäsi toisen hevosen päälle kun pomppasi jotenkin ihmeellisesti..
Verkkaa en ottanut paljoa, Rebeka oli hieman väsyneen tuntuinen, ja aika vahva, joten minuakin alkoi jo väsyttää... Kuitenkin päästiin taas lähtemään radalle, ja  ykköselle tulikin kiva hyppy, mutta kakkoselle sähläsin liikaa, ja siitä pohjaan, ja puomi alas. Sen jälkeen R vähän lähti viemään, ja kolmoselta neloselle suunnittelemani tie oli mahdoton toteuttaa, mutta päästiin niistä kuitenkin hyvin yli, ja sain neloselle jo hepan rauhoittumaan, jonka jälkeen hypyistä tulikin oikein mukavia. Vika este tuli vielä alas, ihan vain peruskolahdus, ja harmillinen pudotus, eikä radan jälkeen fiilikset olleet yhtään huonot, oma moka ja peruspuomi, heppa hoitanut homman oikein hienosti!
R ottaa homman rennosti ni simmut kii. ;3

Kunnon jänis ja kuski kilppari. 


Sunnuntai


Sunnuntaina startattiinkin taas astetta isompi luokka- 115cm.
Ei tosiaan olla kisattu kymppiäkään paljo, ja vaikkei se viisisenttiä niiiin iso ero olekaan, tuntui se valtavalle. Verkassa R oli oikeastaan liiankin mukava, usein jos verkka menee hyvin - rata päin persettä ja päinvastoin.
Ykkösesteelle kiva hyppy, ja siitä kakkoselle paljon takaisin, sillä R meinasi painaa tosi paljon kädelle ja tuntui etten saa sitä millään nousemaan kakkosen yli. Kolmoselle pahasti pohjaan, mutta heppa korjasi ja hyppäsi mahtavasti siltäkin etäisyydeltä, ja oikein hyvällä tuurilla puomi pysyi kuin pysyikin paikoillaan! Seuraavat hypyt hyviä, ja sitten hidastin aivan liian paljon kasille, ei tarpeeksi energisyyttä laukassa, jotta olisi päästä 8a yli puhtaasti, eli siitä sitten puomi, ja kaksi viimeistä estettä puhtaasti!
Ensimmäinen 115cm, ja vain 4vp täysin kuskin mokasta, olin niiiiin tyytyväinen! Radalta poistuessa nauroinkin kokoajan, katsoi vähän portin aukaisija! ;DMiks oon tollanen kun heppa hieno :C

Kokonaisuudessaan viikonloppu oikein hienosti, kuski vain opettelisi etäisyydet katsomaan, voi olla ylpeä tuosta parin tonnin hepasta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti