lauantai 13. kesäkuuta 2015

264# Yöttömän Yön kisat

Heei!
Oltiin eilen tosiaan Kuvansissa Yöttömän Yön 2-tason esteratsastuskisoissa Rebekan kanssa. Mentiin taas ne 100 & 110cm.

100cm meni kokonaisuudessaan todella hyvin, vaikka heppa oli tosi laiska. Siis oikeastaan ei laiska, vaan tosi hidaspohkeelle, ja vannon että kannuksista olisi ollut apua..  Vauhti oli silti aika reipas, ja vaikka tehtiin hieman isommat tiet mitä muut, niin sijoitushan sieltä tuli!
 Puhdas rata siis, ja 6. sija!  Tosi hyvin, vaikka radan jälkeen tuntui sille, että vauhti oli niin hidas ettei olisi mitään mahdollisuuksia palkinnoille! Ja pitkästä aikaa, saatte videomateriaalia, koska tosiaan iltakisat, niin äitin kuvaustaidoilla ei olisi kuvista saanut mitään selvää, niin sain videolle!




110cm ei ollut ihan niin hyvä rata, muttei kyllä mikään huonokaan!
Rebeka oli tosi laiska edelleen alussa, ja verkassakin jouduin jopa käyttämään raippaa, mitä en Rebekan kanssa kovin usein edes tarvitse mukaan. Verkka oli jotain kauheaa, puomeja tuli vaikka kuinka monta alas ja hevonen vain löntysteli eteenpäin.
Kisakentälle päästyä yritin saada Rebekaa reippaamaksi, huonolla menestyksellä. Tuli siis hieman lörtsylähestyminen ykköselle, ja siitä tuli puomi. Sen jälkeen Rebeka tajusi hetken aikaa nostella kinttujaan, kunnes 8 esteelle taas jäi hieman löröksi lähestyminen, ja siitä toinen puomi.
Varmaan olisin voinut asian korjata, hieman aktivoimalla enemmän, mutta noh, ei se silti huono rata ollut!




Ei mitenkään huono reissu silti - yksiruusuke mukaan, ja kokemusta lisää!

2 kommenttia:

  1. En tiedä mikä on käsityksesi laiskasta, mutta tuo teidän meno ei oikein laiskalta näyttänyt.

    VastaaPoista
  2. Siis kuten sanoin, ei oikeastaan laiska vaan hidas pohkeelle, ja ehkä heppa ei aina näytä laiskalle vaikka selkään sille tuntuukin;)

    VastaaPoista