sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

260# KvR Kansalliset


Taas heti alkuun kiitokset kuvaajille, Camillalle ja Nannalle!
Eli siis lauantai aamuna vartin yli kahdeksan heppa-auto starttasi kohti Koljonvirtaa, päämääränään Koljoskan kansalliset!
Mentiin jo ajoissa, sillä Saara oli aiemmassa luokassa, vaikkei minulla kiirettä ollutkaan, olihan eka startti vasta 100cm loppupuolella;)
Verkassa aloitin ihan perusjuttuja, ja yritin saada Rebekan kuulolle. Kirjaimellisesti- yritin. Rebeka oli tosi innoissaan, ja ei malttanut oikeastaan yhtään kuunnella, joten näky oli varmasti tosi kaunis. Kuitenkin, radalle selvittiin ja alku oli aika vauhdikas, mutta kuitenkin hyvä, Malttoi hypätä kunnolla, ja tuloksena olikin näpäkkä puhdas rata! Ja siinä kuunneltiin tuloksia, ja niinhän siinä kävi että sijoituttiin 8:nneksi!
Sen jälkeen oli 110cm rataan tutustuminen ja avoimen 110cm jälkeen, olikin jo mun aika mennä verkkailemaan junnujen 110cm varten! Kympin verkka oli vielä metrin verkkaakin hirveämpi, Rebeka kaahasi ympäriinsä. Radalle päästiin lähtemään aikahyvin, Rebeka vain veti pari outoa pomppua. Rata lähti tosi hyvin käyntiin, vaikkakin kakkosesteelle tuli "tilastotappio", eli puomi alas, vaikka lähestyminen yms olivat hyviä. Loppurata menikin tosi hyvin ja puhdas. Radan jälkeen kuulutettiin väliaikatulokset, oltiin kakkosina, koska puhtaita ratoja oli tullut tosi vähän, ja harvat edes päässeet kakkosvaiheeseen! Jäätiin sitten odottelemaan, ja tipuin neljänneksi hetken päästä ( neljä sijottui), ja viimeistä ratsukkoa jännättiin sitten siinä, ja piruvie teki johtotuloksen, niin tiputtiin ensimmäiseksi ei sijoittuneeksi! Rata oli kyllä tosi hyvä, varsinkin kun oli meidän molempien ensimmäinen 110cm!:)
Ois sitä voinu ehkä myödätäkkin tai jotain. 
Sitten sunnuntain 105cm.
Verkka oli oikeasti vielä pahempi kun lauantaina, vaikka olin kuvitellut Rebekan olevan hieman väsähtänyt lauantain radoista, p*skanmarjat!
Heppa veteli mua ympäriinsä siellä, mutta kun päästiin kisakentän puolelle, niin rauhottui  ja saatiin odotettua edellisen ratakin ihan rauhassa seistessä.
Rata lähti tosi hyvin käyntiin, ja saatiin tosi hyviä hyppyjä, ja heppa oli kokoajan hallinnassa. Ykkösvaihe puhtaasti, mutta kakkosvaiheen ekalle pystylle oli pitkä lähestyminen, ja vauhtia kertyi hieman  liikaa, joten tuli siitä yksi puomi alas, ihan täysin oma vika!
Heppa hoisi homman tosi nätisti, ja hyvillä mielin seuraaviin kisoihin!
2 kommenttia: