tiistai 16. kesäkuuta 2015

266# Kotikisat

Heei!
Meillä oli tuossa eilen (15.6) estekisat kotosalla. Lähtöjä ei tällä kertaa tullut niin paljoa, niin otettiin kaikki kynnelle kykenevät hepat kisaan mukaan !:D
Minulle siis tuli 60cm Tiitu ja Peppi, 70cm Tiitu,Peppi ja Karis, ja 90cm Rebeka.

Menin ensimmäisenä siis Pepillä 60cm, ja Peppi ei ollut verkassa järin kiva, se ei vieläkään pidä maneesista, ja hermostui siellä hieman. Hypyt olivat kuitenkin ihan ok, ja pikkuisen verkan jälkeen, olinkin jo valmis radalle. Rata oli suhtkoht hyvä, vaikkakin Peppi meinasi kokoajan innostua hieman liikaa, mutta kuitenkin puhdas rata ja siitä ruusuke. Ja hyppykuvat siltä radalta oli aika epäonnistuneita, joten niitä ei nähdä.Sen jälkeen vauhdilla hepan vaihto, ja Tiitu verkkaan. Tiitu toimi verkassa oikein kivasti, ja vähän hermostui kun päästiin kentälle, kun kuitenkaan ei niin paljoa ole hypännyt. Lähtölinjan jälkeen Tiitu rupesi hieman poukkoilemaan, ja ennen ekaa estettä ei keskittynyt yhtään, kakkosestekin oli kyllä ihan hirveä, mutta sitten kolmoselta eteenpäin hypyt olivatkin oikein hyviä ja sujuvia, ja siitäkin puhdas rata ja ruusuke!Sitten pikkutauko, ja Peppi taas hommiin ja 70cm verkkaan. Verkka ei ollut hyvä, Peppiä jo hieman väsytti ja jokunen puomi kolisi maahan. Kuitenkin lähdettiin radalle ja ykköshyppy tuntui jo tosi kivalle, kakkoselle sitten hidastin liikaa ja tultiin liian pohjaan, niin kolahti puomi maahan, mutta loppurata menikin tosi hyvin! 
Siitä siis 4vp, ja taaskin hyppykuvat järkyttäviä. :DDSitten taas hirmu kiireellä ponin vaihto, ja Kariksen kanssa verkkaan! Karikselta en odottanut ihmeitä, se oli jo väsynyt aiemmasta radasta kun sillä on aika huono kunto, ja lisäksi en ole varmaan kahteen vuoteen hypännyt ponilla.  Verkassa ravasin vain hetken, että sain tuntumaa siihen, ja sitten pari hyppyä molemmille esteille. Sen jälkeen radalle, ja koska Karis oli ollut tosi laiska jo verkassa, niin sain herätellä kunnolla radalle. Rata sujuikin hyvin, ja sain hyvin ponin hereille, niin saatiin puhdas rata, ja sieltä napsahtikin voittoruusuke meille! (:


Minun ja Tiitun 70cm verkka oli tosi lyhyt, koska ajattelin että sitä väsyttäisi, mutta turha luulo. En verkannut siis ilmeisesti tarpeeksi, ja Tiitu oli aika häslä alkuradasta. Kaksi ekaa estettä kolahti maahan, mutta sen jälkeen sain rauhoittumaan, ja loppurata sujuikin oikein nätisti, ja niillä 8vp selvittiin maaliin. Ja  kuva on muuten kauhein kyllä minun osalta ikinä mutta oli ainoa edes jotenkuten onnistunut kuva radalta!Sen jälkeen sainkin niin suuren tauon, että kerkesin varustella Rebekan! Rebekan kanssa otettiin rento verkka, vasta oli ne aluekisat, ja kuitenkin 90cm niin pikkunen luokka meille, ettei hätiämitiä. Rata meni muuten hyvin, paitsi ennen lähtöä tipuin melkein selästä kun Rebeka päättikin pyörähtää alta pois, ja sen jälkeen potkaisi yhden esteen rikki :DDD
Sitten kun päästiin lähtemään, niin Rebeka toimi muuten hyvin, mutta oli niin innoissaan että rata oli kauhein rata meiltä ikinä. Ykkösvaihe päästiin kiikun kaakun puhtaasti, mutta toisiksi viimeinen este tuli alas, ehkä hieman liian lähellä ja siitä tosiaan puomi. 

Ihan hyvin menneet kisat kokonaisuudessaan ! (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti