lauantai 30. toukokuuta 2015

257# Sporttimallinponi

Tänään käytiin ensin Nannan kanssa kuvailemassa mekot päällä, ja sen jälkeen ratsastin Pepin pellolla.
Menin mekon kanssa siis Rebekalla, jolla oli ollut eilen vapaapäivä, ja oli hieman innokas. Ennen kuin selvisin edes ratsastamaan kunnolla, Rebeka kerkesi pomppia vaikka miten ja minne..  Sitten kun sain sen toimimaan jotenkuten, niin eihän R voinut tietenkään mennä rehdisti, vaan veteli miten sattuu. Meno ei ollut mitenkään kaunista, mutta noh, jotain kuvia Nanna sai otettua.


Ilmeet kyllä tosi onnellisia ja ei pelottanut yhtään... :D

Sen jälkeen otettiin Peppi, ja lähdettiin pellolle. Pepilläkin oli ollut eilen vapaa ( en ollut kotona kuin vasta iltakymmeneltä että..) joten sekin oli aika innokas, vaikkei aiemmin olekaan ollut ilman valtavia lumikinoksia pellolla.  Alkuun tosiaan en hillinnyt yhtään joten meno oli aika reipasta...
Otettiin hieman ravia ja sitten muutamat kunnon laukkapätkät, jotta enimmät energiat alkaisivat karisemaan. Kun poni hieman malttoi kuunnella, aloitin vain taivuttelemaan ympyrällä. Tein ihan vain taivutusta, ja halusin ponin vain myötäämään, jotta tietäisin Pepin olevan kuulolla.
Tein taivutusta ravissa ja laukassa, ja sitten kun poni oli mennyt hyvin, keventelin sen vain pois. Kotiin lähtiessä hypättiin vielä ojan yli, ja hienosti loikkasi!

Tää on tää sporttimallinponi- Pepe sai ensimmäisen oman hyttyssuojan silmille ;:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti