maanantai 25. toukokuuta 2015

255# Estevalmennus Purolassa

Heei, oltiin maanantaina estevalmennuksessa Purolassa. Oltiin Purolassa ihan ajoissa, joten kerrankin saatiin kunnolla tehtyä alkulämpimät, jotka ois Rebekalle aina tosi tärkeät ( sillä on vähän tönköt etujalat, joten pitäis aina vetristyä tarpeeksi, ennenkuin hyppää pieniäkään).
Kuitenkin, saatiin kunnon verkat ja sit vaihdettiin toiselle kentälle, jonne oli koottu esteet. Alkuun otettiin vain kavalettia ja pikkupystyä erilaisilla teillä, ja sitten lisättiin pikkuokseri. Taivuteltiin, ja tehtiin erilaisia kääntelytehtäviä.


Sen jälkeen tultiin tosi lyhyt rata n. 80cm korkeudella, ja sitten sama uudestaan hieman isompana. Sitten tuli eri rata, joka meille hieman hankalampana ja n. 100cm. Pienet radat ei suoraan sanottuna menneet kovin hyvin, ja itsellä oli semmonen nyt-ei-onnistu-fiilis.
Sen jälkeen tultiin vielä yksi 110cm rata, joka sitten yllättikin täysin.
Omasta mielestä rata meni omalta osalta surkeasti, mutta Rebekan osalta oikein hyvin!Mutta siis tosiaan, rata olikin todella hyvä, vaikka itsestäni tuntui että ratsastin huonoihin paikkoihin, niin valmentaja kehui että tein hyviä ratkaisuja, ja että rata oli tosi hyvä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti