sunnuntai 13. joulukuuta 2015

299# Mummon kanssa esteitä

Päätettiin tuossa reilu viikko sitten ottaa Sampan kanssa vähän estetreeniä, kun minulla olisi alkuvuodesta tarkoitus tehdä sillä Hingunniemessä 3-rata näyttö, joten piti meidän nyt vähän edes aloittaa ennen valmennuksia tätä hyppäämistä.
Ei olla hypätty Sampan kanssa kisojen jälkeen, jossa hyppääminen loppuikin siihen että minä hyppäsin yksinäni estettä katselemaan. Tarkoituksena oli tosiaan ihan vain kevyt pikkuinen hyppytuokio, että olisi kiva lähteä sitten valmennukseen ensiviikolla ( koitan saada sinne edes jonkun kuvaamaan vaikka vaan videoita, että saisin jotain postausta!)
On jo mummolla harmaa pää <3
Alkuun otettiin askellajit läpi verkka, reippaasti vain liikkumaan, että vertyisi paikat nopeasti. Samppa toimi aika näpäkästi, mutta oli tosiaan hieman jäykkä lyhyen saikkunsa vuoksi. Kun poni tuntui lämpimältä, alettiin hyppäämään keskellä olevaa ristikkoa. Tultiin sille vain pari hyppyä, että vähän lämpiää, jonka jälkeen hypättiin noin. 50cm pysty myös pari kertaa. Sen jälkeen otettiin pikkuinen huilitauko, ja joku noin 60cm okseri kerran. Samppa tuntui tosi hyvälle alusta asti, tai noh, aika innokkaalle pidemmän hyppy tauon vuoksi. Olin itse aika tyytyväinen, oli hyvä fiilis ja sellainen rento olo.
Sen jälkeen korotettiin esteet noin 70-80cm, ja tultiin siitä ns. rata. Oli tosi lyhyt, ja justiinsa nyt en sitä kyllä muista, mutta kuitenkin. Tultiin rata sillä korkeudella, ja se tuntui tosi hyvälle, otettiin hetki käyntiä ja sitten vielä noin 90cm korkeudella kerran.
Mummo hyppäsi nekin vielä ihan kepeästi, ei ottanut mistään kiinni, ja esteiden välissä pompittiin takajaloilla eteenpäin!


Hienoin poni <3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti