tiistai 1. joulukuuta 2015

297# Kukkiksella kisailua

Heei!
 Tämä postaus oli aikaisemmin jo suunnitelmissa tehdä, mutta en selvinnyt avaamaan edes bloggeria. Noh, parempi myöhään kuin ei milloinkaan.  Kuvissa muuten tosi huono laatu, mutta noh, maneesi ja lisänä blogger, niin ehkä ymmärrätte, ja kyllähän tuolta hevosen erottaa!
Mentiin 16.11 Kukan kanssa Kiuruvedellä kisoissa 60cm.
 Ai kenen kanssa?

Kukka on Hinkulan hevoskaartia, hyvin omanlaatuinen nuori neitonen. Kaunis kuin mikä, ja juuri minun tyyppinen neitokainen, oispa rahaa niin ois vielä yksi hevonen lisää... 
Niin tosiaan, mentiin Kukkiksen kanssa 60cm luokka, koska neiti tosiaan hyvin omapäinen hyppäämisen suhteen, niin otettiin ihan varman päälle sellainen luokka, jossa Kukka tuntisi olonsaa varmaksi, eikä korkeus jänskättäis.
Radalle lähdin fiiliksellä että jos edes ykkösesteestä yli, vaikka verkka olikin ihan okei. Kukka ei kieltänyt verkassa ollenkaan, mutta kuitenkin säpsyi kaikkea niin paljon, että jännitys oli kuskilla suurempi kuin aikoihin. 


Verkassa en ottanut ollenkaan laukkaa, ja hypytkin otettiin ravissa, ja silloin tuntui molemmista hyvälle, ei poni eikä kuski hermostunut. 
Radalle lähdettiin samalla tapaa. Ravissa ihan vain. Ykkösesteeltä tuli puomi, mutta Kukka yllätti kaikki, ja hyppäsi radan muuten puhtaasti, ja esiintymällä edukseen, upea heppa! <3
Tosi huonosta kohasta otettu kuva, mutta ilonen poni <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti