lauantai 12. joulukuuta 2015

298# Vaavin kanssa touhuilua

Huhhuh, mihin se kaikki aika onkaan hävinnyt. Ei ole tullut yhtään ajateltua että tänne blogiin jotain kirjoittelisi, tai jos on tullut ajateltua, ei ole tullut avattua konetta juuri sillä hetkellä..

Näistäkin jutuista varmaan pari viikkoa aikaa mutta olkoot.
Ollaan päästy Vaavin kanssa jatkamaan ratsastushommia tässä kun varsa on jo niin iso tyttö ettei mutsia tartte kokoaikaa, joten muutaman kerran sitten lähdetty maneesille hommiin.
Pari ekaa kertaa Vaavi oli tosi kiltisti, vähän oli jännää ja laiskotti, niin saattoi pysähtyä ja jumittaa siihen siten, että joutui iskä juoksutusraippaa näyttämään takana, mutta viime kerralla oli alkuun ihan villi, ja tuntui siltä että saattaisi etusetkin hypätä ilmaan ihan, mutta siitäkin päästiin sitten nopeasti ohi. On se kyllä fiksu neiti!
Ollaan harjoiteltu ihan vain kääntymistä ja liikkeelle lähtöä ja hidastusta, käynnissä ja ravissa. Käynti sujuu jo tosi hyvin, ja ravikin koko maneesia ympäri, ainoana miinuksena se että käyntiin siirtymisessä Vaavi ihan aina pysähtyy ravista suoraan, äitiinsä tullut jossain mielessä.. :D Kuvat muuten ihan pimeitä, kun salamalla otettu, ja jos muokkaa vielä niin mennee laatu :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti