torstai 8. lokakuuta 2015

291# Kisailua kotosalla

Meillä oli 4.10 taas kotona kisat, ja omalta osaltani homma aika helppo, kaksi ratsua kisattavana ja kaksi tyttöä valmennettavana ja neuvottavana!
Treenattiin sitä edellisellä viikolla Suokin kanssa, jos sitä ristikko-40cm käytäis kahlaamassa, ja niinhän me päätettiin tehdä.
Lähdin siis tosiaan leikkimielellä, ja verkassa yllätyin, kun putte oikeasti imi esteelle, vaikka este olikin about 40cm maksimissaan :D!
Ja Putte innostui verkassa oikein laukkaamaan, kukaan ei vaan kuvannut sitä :(
Radalle lähdettiin siis jollain ravin ja laukan sekoituksella, ja putte oikein hyppäsi, ja  vaikka kuinka pelotti, niin kuitenkin meni joka esteestä yli, ja vielä puhtaasti, joten sieltä napattiin ruusuke!




























Sen jälkeen hetki odottelua, ja sitten Sampalla radalle.
Tälle radalle lähdettiinkin oikein hienosti.  Emilia ratsasti Sampalla nätin puhtaan radan ja samantien ratsastajan vaihto, ja minä en kerennyt verkata tai mitään, sillä siis radalle!
Ykkösvaihe oikein nätisti, ja sitten kakkosvaiheen ekalle- en tiedä mitä tapahtui mutta erkaannuimme. Samppa jatkoi kiltisti esteen vierestä ja minä jäin esteen eteen. Noh, ei sattunut, nauratti vaan ja nauroin kovaan ääneen radalta poistuessa! :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti