lauantai 24. lokakuuta 2015

293# Koulukisailua

Oltiin viikko sitten pitkästä aikaa koulukisoissa, ja vielä Sampan kanssa!
Mentiin HeB, koska noh, en tiedä, ja kun HeC;tä ei saanut mennä siten että menisi lisänä B, joten niistä kahdesta valitsin ehdottomasti B, vaikkei Samppa parhaassa kunnossa juuri nyt olekaan, on se B enemmän meidän luokka kuin C.Verkka aikaa meille tuli vähän liikaakin, mutta poni toimi kokoajan, ja parani vain. Verkka oli aika simppeli, taivuttelin, sitten suoristeltiin ja vielä loppuun keskiraveja, mitä meillä onkin hankalia.
Radalle lähdin aika luottavaisella fiiliksellä, jännitti vain, kun Sampalle alkoi tulla jo varsaa ikävä, että eihän se pilaisi rataa.Rata meni superhyvin, tai tuntui siltä, vaikka Samppa rupesikin hirnumaan varsan perään siellä, ja vähän panikoi välillä, kuitenkin kuunteli, ja toimi siten että sain ratsastettua kokoajan. Laukkaosuus oli ehdottomasti meidän vahvuus, vaikken pisteitä muistakkaan, se tuntui niiiiin hyvälle, pystyin tekemään laukalle mitä vain, ja silti laukka säilyi hyvänä.


Saatiin radasta tasan 60,0%, ja muistaakseni numert 5,5-6,5; en ole ihan varma asiasta, kun en nyt sitä lappua löytänyt tähän hätään.. :D
Alhaalla taisi numerot olla 6-6,5 ja olikohan kommentteissa jotain siitä miten energinen rata, pitää varoa vain ettei mene ratsastus jopa kiireiseksi, varmaan eka kerta kun Sampan papereissa luki sillä tavoin! 
 Radan jälkeen fiilikset oli hyvät, parempaankin olisi pystytty, mutta ottaa huomioon miten pitkään aikaan ei olla kisattu, ja kuitenkin, Samppa on jo 20, ja sillä oli kotona odottamassa varsa.
2 kommenttia:

 1. Moi! Bongasin Reiska -ponin tuolta aiemmin kirjoittamistasi postauksista ja tuumasin, että poni asustelee nykyään meillä :) Olisi kiva kuulla nykyään Ressuksi kutsutun riiviön omituisuuksista siltä ajalta, kun se oli teillä :) Ja jos kiinnostaa, niin ponin kuulumisia löytyy mun blogistani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi!
   Voi kun kiva, Reiska ei meillä hirveän pitkään kylläkään ollut, mutta kiva poni se mielestäni oli! Mitä minun kanssa touhusi, niin ainakin kiltisti toimi, ja mitään ihmeellisyyksiä ei touhuillut! (:

   Poista