perjantai 25. syyskuuta 2015

290# Mummoponi tositoimissa

Oho, vähän jäänyt tää päivittely...
Mitä mä touhuan tuolla....

Eka koeviikko tuli ja meni, ja tämä viikko kotiuduttu Hingunniemeen opiskelemaan, ja ihan mukavalta vaikuttanut, ja kivoja heppoja mulle alle sattunut!
Kuitenkin, tässä tauon aikana ei ole sattunut ihmeempiä, mutta tänään saatiin kuvaaja kun ruvettiin Sampan kanssa treenaamaan kotikisoihin, esteitä nimittäin!
Puomeja ollaan menty jo pidemmän aikaa, ja pikkuisia esteitä hypätty huvin vuoksi, mutta otettiin tänään ihan estetreenin kannalta, ja mummo innostuikin hommasta aikalailla.. :D


Alkuun otettiin vaan yllä olevaa punavalkeaa ristikkoa muutaman kerran, ja sen jälkeen otettiin ristikkosarja ja sitten pikkuinen pysty keskellä.
Alku oli täyttä hakemista, Sampalla kyllä hyvin muistissa miten homma hoituu, mutta kuski yritti kokoajan ratsastaa liian pohjaan, koska Rebekan kanssa tulee ajatella hieman enemmän pohjaan, ja silloin tulee hyviä hyppyjä, mutta Sampan kanssa homma ei toimi ihan niin.

Sitten otettiin vain loppuun kerran ylös- ja alashyppy ja hauta ja pieni 70-80cm rata, ja lopetettiin siihen, mummolla oli hyvä fiilis ja hypyt onnistuneet hyvin!
Hienoin poni <3


Voikun mummo innostu :D ( Tossa on siis hauta alla xd )

Ja haudalta maastoeste haha XDParas <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti