keskiviikko 2. syyskuuta 2015

289# Nerkoon kisailua

Heei!
Päästiin pitkästä aikaa ponin kanssa kisoihin, ja noh, olihan se Tiitukin mukana!
Pepistä ei ole pitkään aikaan mitään kuulunutkaan, mutta älkää huoliko, poni on vielä meillä, tosin myynnissä, jos joku etsii huippuponia, ja en sitä ole nyt muutamaan viikkoon mennyt, sillä isosiskoni tahtoi treenata sen kanssa yhtiin kisoihin, joita varten ratsasti sitä itse.
Maanantaina oli Nerkoolla seurakisat, joissa tosiaan starttasin Pepillä 60 & 70, ja noh, ponilla oli viimeksi hypätty Tahkon aikoihin ( kääk) ja itse olin sillä ratsastanut ehkä kaksi-kolme viikkoa sitten viimeksi ( KÄÄK). Paniikki oli suuri Nerkoolle mennessä, mutta poni ylitti itsensä, ja kuski roikkui kyydissä!
Verkka 60cm oli oikein mukava. Poni kuunteli hyvin, ja vaikka hypyt olivatkin alkuun hieman hakemista, kuitenkin hyppäsi mielellään. Radalle lähdin hieman sekavana. En alkuun edes muistanut koko rataa, ja vaikka poni oli tuntunut tosi kivalle, kentällä oleva vesilammikko silti jännitti kuskia
-eihän  Peppi tykkää vedestä, kuitenkaan ei suostu menemään siitä.
Pyh, mitä minä oikein sekoilin, ponia ei tippaakaan kiinnostanut mikään vesilammikko jos tarjolla oli esteitä.
Radasta tuli oikein sujuva ja hyvä, ja sillä radalla saatinkin voittoruusuke! Vitsi, en olisi uskonut että mentiin niiin kovasti, koska se oli kuitenkin kokoajan tosi kivasti hallinnassa!
70cm verkka meni kanssa hyvin, ei yhtään puomia alas ja poni jopa keskittyi entistäkin paremmin hyppäämiseen. Sitten siitäkin puhdas rata, ja omaksi yllätykseksi kolmossija!
Hienoin poni! <3

KeskittynytMinua kammottanut vesi, Pepe taisikin tykätä...


Sitten Tiitu.
Tiitu tosiaan yhtenä päivänä viimeviikolla pisti hieman ranttaliksi, ja kolautti meidän päät yhteen siten, että minun huuli jäi hampaan alle, jolloin tuli verta ihan p*rkeleesti ja koko huuliturposi, sekä kaikki syöminen yms hankaloitui, ja sen jälkeen kellään ei oikein ollut intoa kiivetä kyytiin, ja en sitä itsekkään kerennyt ennen kisoja ratsastaa, muuta kuin aamulla juoksutin. Se juoksi aamulla ihan hyvin, ja oli ihan kiva sitten illalla kisoissa.
Tiitun kanssa 70cm meni tosi hyvin, ja hypyistä tuli sujuvia, ja se ei kaahaillut pääpystyssä pois alta, vaan oikeasta kuunteli. Saatiin puhdasrata, ja oltiin ensimmäisiä ei sijottuneita.
Sen lisäksi Tiitun kanssa mentiin 80cm, jolloin se verkassa taas sekosi, ja alkoi pomppimaan. Kun saatiin verkassa pari ok hyppyä, olikin jo aika mennä radalle, ja radalla Tiitu toimikin ihan hyvin.
Saatiin ihan ok rata, ennen vitosestettä Tiitu innostui, ja syöksyi esteestä suunnilleen läpi, joten siitä yksi puomi, ja rata oli muuten oikein siisti ja hyvä. Tai siltä se ihan tuntui. Tiitun kasikympistä ei muuten ole kuvia, oli avustajilla kädet täynnä töitä! Ja Tiitu kuvat muutenkin äiskän ottamia, joten ei mitään parhaita! :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti