sunnuntai 9. elokuuta 2015

284# Testissä kombikuolain


Heei!
Olen jo pidempään harkinnut kombikuolainta, ja kun nettikirppikseltä halvalla bongasin sopivat, päätin ne varata itselleni ja kokeilla, miten Rebeka toimii niillä. Tavan nivelestä Rebeka hieman hermostuu, ja olympiaa voin käyttää korkeintaan maastoillessa, jos en tee mitään hienompaa, sillä Rebeka ei voi sietää mitään sellaista suussa. Heppa voi näyttää pätkittäin nivelillä hyvälle, ja toki rentoutuukin välillä, mutta useimmiten kulkee vain todella jännittyneenä, en tiedä mitä Rebekan menneisyydessä sitten käynyt, että jännittyy niin paljon, sillä olen nähnyt kuvia Rebekasta koulutusvaiheesta Virosta ( kasvattajan tyttären kanssa juteltu joskus), niin silloin R oli rento kuolaimen kanssa, ja ei pitänyt kieltä ulkona. Noh, kummiskin toki yritän hitaasti Rebekan siedättää niveleen -ei sitä tiedä jos joskus on myynti edessä, niin kivempi se on ostaa nivelillä toimiva heppa...

No kuiteskin, kun kombit saatiin, niin heti innoissani lähdettiin testailemaan. alkuun Rebeka hieman ihmetteli koko höskää, mutta tuntui kuitenkin jo heti käynti siirtymisissä tosi kivalle. Kieli toki jäi ulos, mutta en sen kummempia odottanutkaan, se on jo nykyisin tapa eikä mikään protesti. En ruvennut ihmeempiä vääntämään, muutama avo ravissa ja laukassa, ja sitten treenattiin kouluradan pätkiä, mutta ei mitään hankalaa. Rebeka toimi tosi kivasti!
Oli herkempi kuin hackamoreilla, mutta paljon rennompi kuin tavan kuolaimella.  Todennäköisesti nämä kuolaimet jää meille hackamoren kanssa toimintaan, ja jos näiden kautta lähtisi siedättymään tavan nivelkuolaimeenkin ! :)
Tämä kuva kyllä istunnallisesti ja hevosenkin osalta kauhea mutta piti laittaa koska tuo Rebekan ilme niin tyytyväinen!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti