keskiviikko 5. elokuuta 2015

283# Lajin vaihdos luvassa ?!

Viime viikolla väkisellä pakotin isääni varaamaan minulle valmennuksen, ja vielä maastoestevalmennuksen! Maastoesteitten hyppääminen ei ole minulle kovin itsestään selvyys, muillakun Sampalla, jolla ei vielä pääse hyppäämään oikein mitään, joten jännitys oli suuri jo ennen kotoa lähtemistä. Koppiin lastattiin tälläkertaa Rebeka ja Tiitu.
Rebekan kanssa hommassa ei ole muuta ongelmaa kuin minun päässäni, mutta Tiitu ei ole mikään ihan varmimmasta päästä hyppääjä, ja vielä ensimmäistä kertaa maastoesteitä...
Ensin oli Rebekan valmennus.  Treenattiin tuttarin esteitä, kun se olisi tarkoitus tänä vuonna startata, kun muut kesän tavoitteet ovat jo täynnä ( 120cm - siitä myöhemmin ;) ).  Rebeka oli tosi kivan tuntuinen aina pätkittäin, ja uudet kuolaimetkin hoisivat hommansa kiitettävästi ( Siitäkin postausta myöhemmin! ).
Villimeno alkuun!





Tälle esteelle lähestyessä valmentajakin snaoi ilmeeni olleen erittäin keskittynyt. :D


Ja sen jälkeen Tiitu. Tiitu oli alkuun tosi kivan tuntuinen verkassa, ja saatiin ihan nättejäkin pätkiä. Sitten kuitenkin kun alettiin hyppäämään, niin Tiitu hieman jännittyi ja ei uskaltanut hypätä heti suoraan vaikkei muuten katsellutkaan esteitä juuri lainkaan, ja tuntui tosi kivalle. Heti alun jännittelyjen jälkeen, Tiitu rohkaistui ja hyppäsi tosi kivasti kaiken mitä eteen tuli, ja vaikka olikin aika innokas, niin saatiinkin valmentajalta tosi hyviä vinkkejä tulevaisuutta ajatellen, että miten treenata rauhallisemmaksi!







Hyi onko pakko mennä :c

Ai tää oliki ihan jees..

Ei prkl miksi!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti