sunnuntai 27. lokakuuta 2013

150# Kisat

Heeii!

Tänään oli siis pitkästä aikaa estekisat. Tällä kertaa aamusta hevosauton nokka suuntasi kohti Suonenjokea, ja kahdentoista maissa sitten oltiinkin jo kisapaikalla!
Siellä menin Emilian kanssa katsomaan ratoja, kun isi meni ilmoittamaan ja sitten ponia vain valmiiksi ja lämmittelemään.
90cm verkka meni todella hyvin, ja 90cm arvosteluna oli tyyliarvostelu. Tähän väliin, että en oo ennen mennyt tyyliarvostelua ehehe xD Rata meni hyvin, Samppa liikkui reippaasti ja tuntuikin että  varmaan melkein sijoituksille päästiin. Radan jälkeen menin kuuntelemaan ketä pääsi palkintojen jakoon. Ja hitsi kun yllätyin, 5. sija, meille! Huhhhuh! Sitten nopeasti poni isiltä ja palkintojen jakoon.
maneesi laatuja!

Verkkaa


Radalta



Kauniit ilmeet meillä... :D

























Sitten odoteltiin hetki, kun menin 100cm vasta toisessa verryttelyryhmässä, minä ja Emilia käytiin syömässä jjajajaja isi talutteli sampsua. Verryttely meni hyvin, Samppa kuunteli hyvin ja liikkui mukavasti eteen.
Rata alkoi superhyvin, lukuun ottamatta kuskin paria vammastelua. 4 este ei mennytkään sitten niin hyvin...
Oltiin aika kaukana esteestä, ja ajattelin lyhentää että saisin siihen tungettua askeleen. Samppa ei sitten ajatellut niin. Syöksyttiin siis hyppyyn liian kaukaa, rysähdettiin esteen läpi suunnilleen, ja sen jälkeen vielä meinasin tippua. Korjasin istunnan, ja jatkoin matkaa kohti seuraavaa estettä, ja Samppa rupesi kuuntelemaan minua hieman paremmin, joten loput esteet meni kyllä tosi hyvin.
Noh, kukaan ei ole täydellinen ja virheistä oppii ;)
Tosi tyytyväinen kisareissuun olen, ja ensi kerralla sitten paremmin! ;D
Verkkaa miniesteellä XD

Radalla

// Smallukka











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti