tiistai 25. huhtikuuta 2017

343# Pitkän ajan kuulumiset

Ohhoh, tässähän onkin vierähtänyt pikkuinen tovi edellisestä postauksesta! Paljon on kerennyt tapahtua...
Talvi ollaan reippaasti treenailtu, koulua ja esteitä ja maastoesteitäkin päästy hyppäilemään, ja tarkemmin lähes päivittäiset kuulumiset löytyy instagramissa @salmarinheppaelamaa ! Menkääs seurailemaan :)

Reijon kanssa kehitys on ollut huimaa, ollaan käyty nyt tälle kaudelle kolmet koulukisat (yhdet 1-tason, kahdet 2-tason koulukisat) ja 1-tasolla oltiin toisia HeB, 2-tasolla ollaan kisattu molempien ensimmäiset HeA! Ekasta HeA saatiin päälle 61%, mieletön suoritus näin esteratsukolta.. Toiset kisat olivatkin tässä pari päivää sitten Siilinjärvellä aluehallimestaruudet! Kisattiin siis junnuissa ja vaikka hevonen oli tosi jännittynyt radalla niin silti junnujen pronssia! Esteitäkin ollaan treenailtu kovasti, kisattu 90cm 1- ja 2-tasolla ja hieman vaihtelevasti, puomeja tullut välillä sillä ei ihan Reijo osaa huonoista paikoista hypätä kunnollista pomppua vielä, mutta kehitystä sielläkin näkyy!

Rebekan kanssa talvi meni vähän saikkuillessa. Viime keväinen haava etusesta aukesi ja sitä ei voinut liikuttaa pariin viikkoon yhtään ja sen lisäksi sillä oli selkä aika huonona. Tammikuun alussa päästiin takaisin kunnon treeniin, nyt on ollut super varsinkin koulupuolella! Esteillä meillä on mennyt valmennuksissa sika hyvin, kisoissa nyt ollut vähän tamman päivästä riippuen.. Mutta oltiin viime viikonloppuna estepuolen hallimestaruuksissa ja junnujen hopeaa sieltä, harmittava puomi uusinnasta kostautui meiltä kultamitalin ( nopein aika) mutta sekin oli sellainen peruskolahdus mikä olisi saattanut hyvällä onnella pysyäkin paikoillaan. En voi valittaa, ei pari vuotta sitten haaveiltukaan tälläisestä!

Vaavi on kehittynyt mieletöntä vauhtia, koulupuolella on tullut voimaa ja vaikka välillä on vähän sähikäinen ratsastaa niin useimmiten se on tosi kiva kyllä! Esteitä ollaan hypätty säästellen, ja maaliskuussa käytiin meidän ekat isommat kisat Kuvansissa jossa hypättiin 80cm. Sieltä tuli 0vp uusinnasta mutta ratsastin rauhassa niin oltiin ensimmäisiä ei sijottuneita. Mutta mieluummin puhtaita ratoja kuin turhia puomeja nuoren kanssa! Oltiin Vaavinkin kanssa nyt viikonloppuna hallimestaruuksissa ja startattiin 90cm joka oli nuorten hevosten aluehallimestaruus luokka, ja minun mokasta ykkösesteeltä puomi, muuten superhyvä rata ja ensimmäinen 90cm, ja saatiin sieltäkin hopeaa! Eli ei mikään huono viikonloppu, kolme mestaruutta ja kolme mitalia!!

Sampan kanssa oli talvella hieman kavioiden kanssa ongelmaa mutta sekin on nyt ollut normaalisti treenissä, sillä käy vuokraaja joka hieman helpottaa minun urakkaa! Sähäkkä mummeli se on, ei ikää tietäisi jos se ei olisi jo ihan harmaa.. :D

Bonita ja varsat ovat oikeastaan lomailleet talven, Bonitan kanssa jatketaan hommia nyt kun minä jään kotitallille työssäoppimiseen loppukevääksi. Varsat kasvaneet mielettömästi, molemmat lähempänä 160cm jo nyt, joka aika iso kaksivuotiaille joiden emät kuitenkin lähes poneja.
Laittelen tähän loppuun hieman satunnaisia kuvia nyt tältä talvelta, osa ihan vain puhelin kuvia!


Tähän saakka kuvat (c) Paula Eerikinharju

Tähän saakka Paulan kuvien jälkeen (c) Nanna Peltokangas

(c) Miika K,(c) Laura Malava


Huomatkaa heppojen ihmeasennot sillä Reijohan on oikeasti lähes 10cm korkeampi kuin Rebeka mutta ei näytä siltä tässä! 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti