lauantai 17. syyskuuta 2016

342# Maastoestetreenit Mummon kanssaTämän postaus on odottanut kirjoittamistaan varmaan kuukauden.. Hupsis, vähän jäänyt!
Kuitenkin, oltiin aikoja sitten Sampan kanssa maastoestetreeneissä, sillä treenattiin Pudasjärven kenttäkisoja varten, jotka sitten peruuntuivat juuri kun oltiin saatu ilmottauduttua... Harmittaa ihan hirveesti, sillä jos olisin tiennyt niiden peruuntuvan niin olisin käynyt jotkut muut kenttäkisat, mutta laskin niiden varaan.. Ärsyttävää, kun on poni parhaimmillaan kaikissa lajeissa, niin sitten peruuntui... Noh, ei voi mitään.
Sanoin heti treenin alussa että halutaan mennä ihan suht isoja, sitä tuttaria ajatellen. Noh, mehän sitten mentiinkin ihan kunnolla! Osa esteistä ja tehtävistä oli ihan Helpon tehtäviä ( jos joku ei siis tiedä, niin kenttäkisoissa on Harraste-80cm, Tuttari-90cm ja helppotulee sen jälkeen, en oo varma onko 100 vai 105cm..) En ole maastoesteitä hypännyt aikoihin kunnolla, Tiitunkin kanssa esteet pysyivät aika pieninä, sillä ei ollut ihan niin varma hevonen.

Samppa oli näissä treeneissä aivan super. Kerran me mentiin esteestä ohi, joka on just tän tekstin alla oleva kapea. Kapeat on minun mielestä aivan kauheita esteitä, rupean hirveästi tähtäilemään vaikka alunperin oltaisiinkin tulossa kunnolla, ja sitten kun mutkitellaan niin eihän siitä kukaan enää halua hypätä... Voin suoraan sanoa, että vähän pelotti ne esteet. Vaikka hyppään rataesteillä mitä tahansa mitä eteen tulee, niin maastoesteillä on aika lailla tuttari rajana. Tosin alla oli Samppa, johon voi aina luottaa! Vaikka esteet oli kuinka isoja, niin minua vain hymyilytti sillä poni meni niin innoissaa, ja niin hyvällä fiiliksellä kaiken mitä eteen tuli!
Tämä postaus on nyt hieman kuvapostaus, sillä en oikein osaa sanoa mitään näistä, poni oli mahtava, mulla oli kivaa, ja selvisin hengissä! Yritän nyt panostautua kirjoittamaan oikeasti näitä, sillä ois ihan hirveästi kerrottavaa! Ensi postaukseen sitten ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti