sunnuntai 15. toukokuuta 2016

332# Kun motivaatio kaikkeen on pyöreä nollaYlläolevan kuvan asenteella menty aika lailla viime päivät. En tiedä mihin se motivaatio hävisi. Ekat viikot lukiolla meni hyvin, hepat on ollut superhyviä ratsastaa ja Rebekan jalka senkun paranee ja sinnekin ollaan jo selkään päästy. Silti ei ole innostusta tehdä mitään. Ei siis yhtään mitään.
Koulujutut menee väkisellä alas, ja tuntuu tosi raskaalle lähteä talliin ratsastamaan heppoja, ja tällä viikolla taisinkin peräti 3 kertaa käydä Tiitun selässä, yhden kerran juoksutin ja sillä oli kolme vapaata. Siis oikeesti, hepo ollut niin superhyvä, ja nyt varmaan tulee taas takapakkia kun en vain jaksa. Mutta hei, kohta on jo loma ja sitten saa levätä!

Tai sitten ei...
Mun kesä alkaa työssäoppimisella Hingunniemessä, ja jatkuu kesätöillä yhdellä siittolalla. Ja Hinkulaan mukaan otankin kaksi heppaa, että sielläkään ei voi levätä ratsastukselta.
Jospa se motivaatio alkaisi kohta palailla, sillä kuten ylläolevasta kuvasta näkee, ollaan ensinnäkin päästy sileällä treenaamaan ilman martingaalia, ja omat huulet oli ihan ehjänä ja Tiitu on parantunut ihan sika paljon.
Sampankin kanssa ollaan treenattu kunnolla ja tavoitteena HeA. Takaosakäännöksiä ollaan treenattu kun vastalaukat sujuvat viimein kunnolla, niin nekin takaosakäännökset alkavat sujua kun niitä ollaan jonkun verran treenattu. Rebekan kanssa olen käynyt kaksi kertaa selästä käsin, ja toisella kertaa tehtiin ihan ravissakin töitä. Vaavilla oli flunssa niin ollaan pidetty sairaslomaa sen kanssa, mutta ennen kesälomaa olisi tarkoitus käydä selässä, kun se jää vähän vapaammalle sitten töiden ja työssäoppimisen aikaan.

Postailuunki motivaatio vain laskee. Monesti olen koneen avannut ja postausta ruvennut kirjoittamaan, mutta mitään ei vain tule mieleen ja sitten en vain enää jaksa. Nyttenkin olisi kaksi erillistä postausta kirjottamatta, mutta jotenkin ei vain innosta. Mutta hei, onneksi kohta on kesä, ja kisoja. Tai jotain. Ehkä sitten jossain vaiheessa.
Noh ihan sama, jätän tän nyt tähän, ja yritän ensi viikolla koulujuttujen ja hevosten välistä löytää jonkun hetken kun voisin kirjoittaa postauksen. Saapi kyllä nähdä mutta ihan sama.

Menkääs seurailemaan, täältä löytyy aika hyvin kuulumisia lähespäivittäin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti