sunnuntai 21. helmikuuta 2016

314# Hinkulan reissu

Hejsan, pitkästä aikaa!
Olin taas Hinkulassa päivystämässä viikon, ja päätin ottaa pari heppaa to-su ajaksi mukaan sinne.
Mutta Samppa oli kotona vuokraajilla, ja Rebekalla oli talviloma, niin ketähän sitten mukaan?
Noh, Tiitu ja Vaavihan ne sinne lähti, vaikkakin vain opettelemaan kunnolla matkustusta ja pois kotoa olemista.
Torstai aamuna kaikki kamat oli jo autossa, ja sitten jännitettiin hevosten kanssa että miten menee koppiin, ja että mitähän tästäkin reissusta tulee.. Mukana 4-vuotias joka ensimmäistä kertaa matkustaa kopissa, ja ensimmäistä kertaa yön yli pois kotoa, ja toinen hieman muuten vain outo adhd-heppa.
Noh, päättivät neidit yllättää.

Molemmat ensinnäkin menivät koppiin tosi kiltisti. Ja silloin vasta minulla alkoikin paniikki, liian kiltisti, nyt varmasti särkevät itsensä siellä hinkulassa.
Noh, hinkulaan päästiin hengissä, ja loimitettiin Tiitu ja laitettiin tarhaan, ja Vaavi otettiin ja kävelytettiin klinikalle. Tai noh, isi kävelytti ja minä kävelin vieressä kun Vaavi oli vähän villi.
Klinikalla kuvattiin Vaavin jalat. Vaavilla ei siis ole mitään ontumista tms ollut, tahdottiin vain irtopalojen varalta kuvauttaa ennen kuin aloitetaan tekemään kunnon töitä.
Noh, puhtaat paperit saatiin ja Vaavi talliin nukkumaan kännejänsä pois. Tiitu oli tarhassa yksin, ja siis en tajua, kotonakin niin välillä villi tamma, seisoi tarhassa kuin vanha tekijä. Hämmentävää.
Vaavikin pääsi myöhemmin ulos, ja sitten illalla otettiin kaverin kanssa molemmat talliin, ja hän tuli kuvaamaan kun lähdin ratsastamaan Tiitun, ja päätin irtojuoksuttaa Vaavin.
Sen ratsastuksen kuvista ei kyllä tullut kovin upeita otoksia, Tiitu ei edustanut, mutta kuitenkin, molemmat käyttäytyivät tosi hyvin, vaikka peilit olivatkin vähän jänniä!

Seuraavaksi päiväksi saatiin kanssa kuvaaja!
Menin Tiitun taas ihan normisti käynti ja ravi, ja Vaavin juoksutin ja sitten otettiin käyntiä ja ravia. Molemmat oli kyllä ihan superhienoja, ja Vaavin selässä oli kyllä tosi ylpee fiilis.
Oma kasvatti, ensimmäinen ratsastuskerta vieraassa paikassa, ja toinen käyttäytyi niin hienosti.
Voi että, on ne vaan niin upeita!
Näitä kuvia kun kattoo niin tajuaa ton Tiitun pieneyden kunnolla, sillä Tiituhan näyttää isolle hepalle, mutta se ei ole Vaavia tai Samppaa paljoa isompi, mutta sillä on niin pitkät jalat että näyttää ainakin 160cm korkealta!

"Hui perkele reikä seinässä"Yritti pukittaa mutta ei osannnu XDD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti