torstai 18. helmikuuta 2016

313# Koulutunti koululla

Vihdoin sain kuvaajan koulun tunneille.
Tosin, olisin toivonut että olisin saanut alle jonkun muun hevosen. Tämä tuuri, viimein saa kuvaajan tunnille, ja alle tulee se ainoa hevonen, jota ei varmasti osaa ratsastaa ja meno näyttää kauhealta kokoajan. Okei, en etukäteen tiennyt etten osaisi tehdä selässä mitään, mutta sitten lopputunnista oli sellainen fiilis, että mitähän helvettiä tein siellä.

Yllä oleva kuva kuvastaa meidän alkuverkkaa aika täydellisesti.
Ja voin paljastaa, että tuon näköisiä kuvia olisi ollut lisääkin. Tuota kollaasia olisi voinut jatkaa loputtomiin.
Tunnin aiheena oli ravissa voltit, ja vastalaukkaa. Noh, ravissa en ensinnäkään osannut istua, ja kun en osannut istua, en osannut myöskään tehdä mitään. Ravin kuvat on ihan järkyttäviä, mutta saatte nyt jonkun teille naurettavaksi tähän.

Loppuraveista

Alkuraveista
Ravi tosiaan meni vähän niin ja näin. Suurimmaksi osaksi Eetu venkuilu ja kaatuili ja ei liikkunut, ja sitten loppuajan, noh, ei meidän hommassa tainnut ollakkaan muuta kuin tuo suurin osa ajasta. Hitto!

Laukka sitten oli asia erikseen. Tykkäsin istua laukassa, ja se meni suhtkoht hyvin, kunnes ohjat alkoivat valumaan. Varmaan joku kävi vetämässä ne pois kädestä, kun ne vain valu ja valu. Siis ihan sama olisinko mennyt lännenratsastustyylillä vai niin kuin menin. Tsiisus. Ei tainnut olla mun hevostelu päivä.Laukkakaan ei ollut mitään hienointa, mutta aina jos istuin alhaalla, ja pidin ohjat kädessä, niin tuli ihan jees pätkiä....
Ihan jees
 Tunnin jälkeen fiilis ei ollut kyllä järin hyvä. Ei ollut yhtään minun tyyppinen hevonen, ja kun itse ei osannut yhtään, niin tuli hieman masentunut olo.
Mutta noh, ei ainakaan paskemmin voi sitten mennä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti