torstai 25. heinäkuuta 2013

119# Kuvailua,kuvailua ja kuvailua

Tänään mun päivä on mennyt laiskotellessa,pyöräillesse,kuvaillessa,kuvaillessa ja kuvaillessa!
Tullut ainakin kuvia napsittua ;D
Aamulla minulla ja Annalla oli herätys joskus vaille yheksän ja siinä sitten herättiin, syötiin ja touhuiltiin tässä pihassa jotain töitä. Ja etsittiin annalle polkupyörää. Sitten soitettiin Emilialle, että missä kohti hän on tulossa, kun oli tarkoitus pyöräillä häntä vastaan. Niin ja sinnehän me pyöräiltiin ! Taas tuli joku 8kilsan lenkkiä pyöräiltyä... :D Kun tultiin meille, hengailtiin vaan hetki, ja sitten alkoikin jo ensimmäiset ratsastelut.
Tätä en tainnut mainita, että minullahan ei ole nyt ratsastettava kuin Samppa, koska Vienna on tuttujen luona leikkimässä kouluponia, joten kun sampalla on vuokraaja minulla ei ole ketään ratsastettavaa! Tänään oli sellainen kerta:) ( oli kyl aika kiva pitkästä aikaa olla ratsastamatta ketään!;3 )
mutta asiaan, siis Emilia lähti ratsastamaan Viinalla.
Ratsastus meni tosi hyvin, ja ekaa kertaa kokonaan ilman talutustakin pääsivät kävelemään! Ratsastaja oli kyllä ratsastuksen jälkeen tosi ylpee ja ilonen;) Näyttikin tosi kivalta.
























Iltapäivä vaan hengailtiin, kiusattiin poikia ja tällästä:D Sitten illlalla lähdettiin Emilian kanssa vielä kuvailemaan heppoja!
Ja enimmäkseen Emilian lellikakrua, Peppiä.

































Mutta nyt ei sitten muuta, huomenna tulossa kunnon  kuvapläjäystä taas ! ;)

//Smallukka
ps. Peppiä ei siis olla koulutettu, selässä oltu kaksi kertaa, ja tälleen laitsalla Emilia käynyt muutaman kerran.

2 kommenttia: