sunnuntai 16. joulukuuta 2012

14#Aluevalkat!

Heeiijj

Meillä oli siis Tuplan kanssa Aluetreenit 14-15.12 ja tein videokoosteen linkki on tässä! Kattokaas se, kerron tässä tekstissä miten meni, ja iskä oli ottanut hienoja tärähtäneitä kuvia sieltä niin lisään ne. :D

14.
Mut haettiin kesken koulupäivän pois koulusta, olin vaan yhteen toista asti. :DDD Tultiin kotiin, kerkesin siivota karsinoita ja sit hoitamaan ponski valmiiksi, ja lopulta menoksi!
Kun oltiin paikalla rupesin laittamaan satulaa ja ei perhana! Satulavyö ei mennyt kiinni. En ollut käyttänyt ennen lomalle lähtöö niin ei tullut mieleenkään et heposki ois lihonut, onneksi saatiin sieltä lainaan. Sitten ponin selkään ja maneesiin verryttelemään. Verkkojen jälkeen valmentaja kutsui kaikki luokseen ja kyseli mitä oli viime valkkojen jälkeen kisailtu ja miten oli mennyt. Sitten alotettiin työskentely. Heti jalustimet pois ja ilman jalustimia työskentelyä, ekaksi kahdella kädellä, sitten yhdellä kädellä. Tupla meni tosi hienosti. Lopussa hypättiin kavalettiratoja ohjien kanssa,ilman jalustimia. Vähänkö oli upee heppa! Ja valmentajakin kehu tosi paljon ja sano että Tuplasta on tullut tosi tasanen ratsu nykysin... ;)

15.
Aamulla oli herätys jo puol kuusi, siinä sitten väsyneenä ylös ja sain selville et lähettiin eri autolla,onneksi isi tai äiti oli siirtänyt varusteet. Sit siitä siilinjärvee kohti. Kun oltiin perillä, poni nopskaa valmiiksi ja verkkaamaan. Olin ite ihan puolnukuksissa (ja kotiin tultua nukuinkin parituntia,ilman lupaa!) ja oli vähä töttöröö olo. Alussa oli ihan perus puomi ja kavaletti verkkaa ja sit hyppelemään. Oli askelten pidennystä esteiden välissä. Oli vähän nihkee, mut hienosti. Lopussa jtn. 80-100cm rataa. Se meni ihan hyvin. :) Kotona kävin sit maastossa ja tipuin. :D Viennalla siis.
// Smallukka
ps. seuraava postaus varmaan huomenna, tältäpäivältä... :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti