sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

3#Mä WOITIN!

Tere tuas. :D Kerron nyt kolmesta päivästä mutta enemmän nyt lauantaista ja sunnuntaista kun perjantai oli tavallinen koti päivä.... :DD Otsikko = ?!!??

Lauantaina aamulla heräsin yhdeksältä että kerkesin ratsastaa ponin ennen Riikan synttäreille menoa. :D
Niimpä ratsastin Viennan ja tein kaikkee et se liikku hyvin eteen.
Sit menin sisällä, vaihdoin kamat ja söin, sit lähettiin Riikalle. :D Oltiin vaan kolmestaan ( Minä,Riikka  & Henna) mut hauskaa meil oli. :D Mäkin  uskalsin uida vaikka Riikan altaan vesi on ihan kauhean  kylmää. XDDD Kyydin piti tulla eka puol neljältä. Puol viideltä soi puhelin ; Simo tulee hakee noin viideltä.
Sitten puolkuudelta soi puhelin; tuun nyt hakemaan. :D
Sit kotiin ja liikuttaa vielä Sissi & Maara. Sissi oli kyl huippu!

Siitteen! Sunnuntai, tänään!!!!
Herätys klo 6.00, heti ylös vaatteet päälle ja pika syönti ja aamuhommelit. :D Sit tallille harjaa vienna, laittamaan suojat ja kattomaan onko kisa kamat autossa. Sit lastattiin poni ja lähettiin.
Matkalla luin ja kuuntelin musaa ja torkuin. Sit perillä. Minä vaihoin kamppeet ja laitoin Viennalla suitset. Poni pois kyydistä ja äiti kävi ilmottamassa. Sit verkkaamaan. Verkkasin Viennan ihan rauhassa, katoin et hypyt tuntu mukavilta ymsyms.  Laitoin kunnolla liikkumaan ja sit menin iskän kaa tutustuu rataan kun äiti talutti Viennaa. Ekana oli 80cm. Rata oli helppo ja sit menin ottamaan ponin, otin vielä pari hyppyä ja lopulta menin kentän toiseen päähän kävelemään ja otin siellä kolme hyppyä. Rata alkoi ihan hyvin, tosin kakkos este hypättiin käynnistä tai ravista kun pelotti. :DD
Oltiin ensimmäisiä EI sijottuneita. :D

Sit poni koppiin ja ratoja kattelee ja siinä perus puffetissa käyntiä yms. Syötiin siinä ja niitä ratoja katottiin  (Stalkattiin). Ja Sit ennen ysikympin alkua rataan tutustuminen ja sitten ponia verkkaamaan. Oltiin lähtövuorossaa yheksäntinä. Sitten menin kattomaan muitten ratoja ja suunnittelin kunnolla miten meen. Menin taas kävelee kentän päähän ja sitten parihyppyä. Pian tuli oma vuoro ja alotettiin rata. VÄHÄNKÖ MUL ON IHANA PONI! Mentiin heti radan jälkeen johtoon mutta sitten myöhemmin tiputtiin kuudensiksi. Saatiin kuitenkin 20e ja ruusuke. Lähettiin ennen palkintoen jakoo kotiin ja Kia kävi hakemassa sen ja Tarja antaa sen myöhemmin meille. Kotona käytin Maaran kaa rauhallinen maasto lenkki ja sit oon istunut netissä. :D

Kirjottelen ens kerran tiistaina. :DD Jos muistan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti