keskiviikko 29. lokakuuta 2014

216#Maastolenkki

Aktiivinen bloggaaja ilmottautuu !
Tämäkin postaus piti kirjoittaa silloin 11.10...
Hups. On ollut kaikkea säätöä tässä, joten ei ole ollut aikaa kirjoittaa, ja silloinkin kun innostuin kirjoittamaan niin netti ei toiminut !
Käytiin siis silloin 11.10 Pinjan kanssa maastolenkki Rebekalla ja Sampalla. Käytiin pitkä lenkki ja ihan rauhassa, käveltiin ja ravattiin paljon ja otettiin vain pari lyhyttä laukkapätkää, sillä tosiaan minä seuraavana päivänä lähdin työharjoitteluun kahdeksi viikoksi Espanjaan. Siitä myöhemmin.
Mutta kuitenkin. Maastolenkistä oli ensiksi tarkoitus tehdä videopostaus, mutta sitten tulikin mieleen että milläs me sitä kuvattaisiin? No ei oikein millään. Joten päätin tehdä kuvapostausta sieltä. Eli napsin kuvia minkä kerkesin, ja sitten laittelen niitä tähän. Kuvien yhteydessä kerron sitten lisää.

Innokas heppa harjausta odottelemassa.

 
Saatiin varusteet päälle ja odoteltiin Pinjaa. Ja onkin unohtunut kertoa, me Rebekan kanssa vaihdettiin kuolaimet Hackamoreen, ja toiminut paljon paremmin näillä !

 
Pakollinen lähtö selfie.

 
Ja taas Pinjan odottelua.

 
Päästiin lähtemään, ja hoputinkin Pinjaa niin että hän joutui laittamaan jalustimet lopulta sopiviksi matkalla hah :D

 
Kauhiat lampaat. Tosin lopulta ne ei edes Rebekaa paljoakaan pelottanut, enemmän pelotti kissa tien vieressä..

 
Tultiin kotiin ja olikin päiväheinien aika, ja jätettiin hikiset hepat loimet päällä syömään heiniä.

 
Ja kun heinät oli syöty, vietiin molemmat hepat kunnon vuorauksessa ulos, sillä oli viileää ja molemmat olivat vielä hieman kosteita.
 
 
Lenkki oli kyllä tosi kiva, ja voisi useamminkin tehdä tuollaisia pitkiä reissuja ! Teen joku päivä sitä Espanja postausta, ja viikonlopulta saadaan varmaan myös postausta sillä Pinja todennäköisimmin tulee yöksi (:
// Sallukka


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti