keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

197# Koulukisat

Helloou !
Tänään oli piiitkästä aikaa meillä oli koulukisat !
Menin HeC Justuksella ja Sampalla HeB :)
HeC ratana oli tutustumisluokan kouluohjelma.
Justus oli ihan sairaan jännittynyt, ei ihmekkään, hepan ekat koulukisat ! Ja itsekään en Justuksella ole mennyt noin kahteen viikkoon.. No verkassa Justus oli tosi mukava, ja liikkukin ihan hyvin, mutta kun kentälle päästiin niin hevonen sai hirmu paniikki kohtauksen ja pysähteli suunnilleen joka kohtaan katselemaan kukkia, tuomaria ja ihmisiä. Sitten se vähän rauhottui, ja aloitin radan. Rata sujui muuten ihan hyvin, mutta laukassa tuli yksi pukki ( xd). Sen jälkeen rata menikin ihan hyvin !:)
Huonoin numero : 4 ( Koko rata leikkaa harjoituslaukassa, ennen H:ta harjoitusraviin) Tahtirikko, vastustelua
Paras numero: 8 (Keskiravia keventäen) Tahdikas
 Alhaalla numerot: 6,5; 6;5,5;6
Prosentit: 58.611
Sallukkaaa toi tuomari syö mut !

Kakka aita


Laukka tosiaan vähän räjähti käsistä


Samppa oli taas heti alkuun kun selkään nousin niin laiska. Se junnas hirveesti pohjetta vastaan, mutta sittenkun kekkasin että meillähän on raippa apuna verkassa niin alkoi pikkusen sujumaan..
Harjottelin verkassa enimmäkseen askeleenpidennystä, koska se oli alasistuen ja olin treenannut Sampan kanssa HeC:ehen mutta vaihdoinkin Beehen vikana ilmottautumispäivänä:D
Radalla Samppa oli tosi mukava ! Mutta se mitä oltiin koko verkka harjoiteltu, ja joka oli sielläkin mennyt päin persettä meni tietenkin myös radalla päin persettä. Eli se askeleen pidennys. Hohhoijaa. En vain osaa istua siellä kunnolla niin loikin ku jänis !Laukat meni tosi hyvin, ja olin jopa yllättynyt miten hyvin koko rata meni.. Ja että muistin edes radan !:)
Huonoin numero: 5.5 ( Lävistäjä harjoitus laukkaa, valmistelut raviin siirtymiseen -> harjoitusraviin) Valmistele siirtyminen raviin
Paras numero: 7 ( Kaarto radan poikki) Korrekti tie ja tahti
Prosentit: 61.522
Alhaalla numerot: 6;6;6,6;6,5;6
Ja oli muuten elämäni eka Helppo B ja oltiin ekat ei sijottuneet.. ;)
Ui että rakastan tota ponia <3






Tosi tyytyväinen olen kisojen tuloksiin ! :) Pinjakin meni Sampalla, mutta sen blogista varmaan voitte lukea kun se saa sen ulkoasunsa tehtyä, että miten meni. :)
//tulevakouluratsastajaSmallukka ! <3

4 kommenttia:

  1. olipas kiva nähä sut koulukisoissakin :)

    VastaaPoista
  2. Mikä sen pinjan blogi on kun en millään meinaa löytää

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä hetkellä piilotettunaa ulkoasu rempan takia:)

      Poista