maanantai 19. toukokuuta 2014

178# Valkkailua,kisailua,hypytystä...

Nonnii.
 Huippu viikonloppu takana ja kesä on vihdoin alkanut, vaikka lomaan onkin vielä vähän aikaa !
Lauantaina minulla oli estevalmennus ja illalla hypytettiin koiria, ja sunnuntaina estekisat, missä melkein pääsin sijoituksillekkin !
Aloitetaan estevalmennuksesta, joka ei ihan tavallinen ollutkaan. Se oli Tervossa, ja maastoeste treeniä !
Samppa oli aika innoissaan, ja meni super hyvin, ja hypättiinkin isompia esteitä kun muun valmennuksessa olleet ;-) Treenattiin maastoesteitä, kun tälle kesälle olisi kenttäratsastuksessa tavoitteena tuttari, joka näillä näkymin tuleekin onnistumaan :')
Sitten Vekun hypytys ja kissojen kuvailu. Naurakaa tyhmille ja suloisille kissoilleni.

Se tippu ton puomin päälle silleen jalat toinen toiselle puolelle.... 


Mauno ei suostunu hyppää. 

Oooo nakkiiii....

Zombiiiii..  Ja tais syödä jo Maunon aivot. 

When u see a hamster.... :DDDD


Sitten vielä koulukisoista. En ole kisannut koulua tosiaan varmaan vuoteen... Mutta siis menin Sampalla siellä, ja Pinja meni Sampalla ja Viennalla ( se varmaan ite tekee oman postauksen sieltä.
Meni Sampan kanssa yllättävän hyvin. 4 sijottui, ja olin 5 (!!) ja 57.000 % ! :) Tosi tyytyväinen olen, vaikkei rata varmasti mikään hieno ollut... Laitan tähän pari kuvaa sieltä minun radasta, ja Pinjan radoista.
Pine & ViennaMiks mun ohjat on noin löysät.... 


Pine & Samppa

Lisäksi vielä tänään ( maanantaina) Anna tuli käymään meillä, ja hän kun palvoo (hihi:3) Maaraa, niin hoidettiin vanhus ( Anna hoisi) ja sen jälkeen käytiin kentällä kuvailemassa :') laitan vielä pari otosta niitäkin tähän.// Smallukka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti